Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

background
Hållbarhet och matsvinn
GastroMerit

Hållbarhet och matsvinn

“Det är lätt att få ångest och tappa suget att laga mat med ett sådan dyster socioekonomisk klimat. Men jag tänker att det är ett fantastiskt läge att kunna påverka och arbeta för förändring!” - Sébastien Boudet
Matsvinn och hållbarhet är vår tids kanske viktigaste frågor. Därför har vi tagit fram två kurser så att du och din verksamhet kan ligga i framkant.
En hållbar verksamhet bygger även resiliens, vilket gör den långsiktigt lönsam.
Vi har teamat upp oss med några av de bästa spelarna inom hållbarhetsfrågor; Generation Waste och Sébastien Boudet. 

Generation Wastes kursdag i februari och maj är uppbyggd av tre workshops: svinnsmarta menyer, matlagningsinspiration och kommunikation. Under dagen blandas praktisk matlagning med matnyttig teori. 
I mars har du möjlighet att under en hel dag få inspireras av Sébastien Boudet till en spännande verksamhetsresa med hållbarhet i fokus.
 

Rykande heta kurser inom hållbarhet

GastroMerit

Hållbarhet i fokus - med Sébastien Boudet

När hållbarhet är på toppen av agendan ska du se till att konkretisera och utvidga verksamhetens idéer med hjälp av Sébastien Boudet.
GastroMerit

Matsvinn: en workshop för ett hållbart köksarbete i praktiken

Matsvinn är en av de viktigaste frågorna att tackla både nu och i framtiden. Boka in en heldag med Generation Waste och ta dina kunskaper till nya höjder.

Läs mer Läs mindre

Vänta kvar, din sida laddas.