Enligt svensk lagstiftning kan vi inte sälja alkoholhaltiga drycker till personer som ännu inte fyllt 20 år. För att du ska kunna ta del av vårt utbud så måste du verifiera din ålder.
“Det är lätt att få ångest och tappa suget att laga mat med ett sådan dyster socioekonomisk klimat. Men jag tänker att det är ett fantastiskt läge att kunna påverka och arbeta för förändring!” - Sébastien Boudet
Matsvinn och hållbarhet är vår tids kanske viktigaste frågor. Därför har vi tagit fram två kurser så att du och din verksamhet kan ligga i framkant. En hållbar verksamhet bygger även resiliens, vilket gör den långsiktigt lönsam.
Vi har teamat upp oss med några av de bästa spelarna inom hållbarhetsfrågor; Generation Waste och Sébastien Boudet.
Generation Wastes kursdag i februari och maj är uppbyggd av tre workshops: svinnsmarta menyer, matlagningsinspiration och kommunikation. Under dagen blandas praktisk matlagning med matnyttig teori. I mars har du möjlighet att under en hel dag få inspireras av Sébastien Boudet till en spännande verksamhetsresa med hållbarhet i fokus.
Rykande heta kurser inom hållbarhet
Vi rekommenderar
GastroMerit
Hållbarhet i fokus - med Sébastien Boudet
När hållbarhet är på toppen av agendan ska du se till att konkretisera och utvidga verksamhetens idéer med hjälp av Sébastien Boudet.
Matsvinn: en workshop för ett hållbart köksarbete i praktiken
Matsvinn är en av de viktigaste frågorna att tackla både nu och i framtiden. Boka in en heldag med Generation Waste och ta dina kunskaper till nya höjder.
Tiden för sista beställning har passerats. Artiklarna i din kundvagn kommer automatiskt att flyttas till närmsta tillgängliga leveransdatum. Om du väljer att avbryta kommer kundvagnen att tömmas.