Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

background
GastroMerit

Nyhet! Kreativa luncher med Joachim Mueller

Kursinformation

Längd: En heldag

Pris: 2950 kr exkl moms
Boka

Stockholm   11/12 2019
    27/2 2020
    28/4 2020
Här får du tips, recept och kreativa infallsvinklar som hjälper dig att utveckla nya rätter till din lunchrestaurang. Utgångspunkten är grönsaker och konsten att laga mat som håller riktigt hög kvalitet till en rimlig kostnad.

Det här är en kurs för dig som vill utvecklas inom modern matlagning och få inspiration till att laga spännande luncher. Under kursdagen får du lära dig hur du skapar lönsamhet i lunchmenyn och hur du får fram det bästa ur varje råvara.

Genom rätt tekniker i köket effektiviserar du tid som du kan lägga på rätt saker. Vi ger dig verktygen för att kunna laga klimatsmarta rätter med fokus på grönsaker och visar hur du använder dig av billiga råvaror med gott resultat. Du får också konkreta tips på hur du får till det där lilla extra som lyfter lunchupplevelsen till nya höjder. Under dagen kommer vi diskutera konsten att kommunicera med gästen.

Kursen vänder sig till dig som har ambitioner kring lunchmenyn och som arbetar i storkök inom offentlig eller privat verksamhet.

Kursinnehåll

  • Fräsch och modern touch på lunchen med enkla knep
  • Fokus på det gröna i rätten utan att behöva utesluta animaliskt protein
  • Praktiskt arbete och intressanta diskussioner om utmaningar i arbetslivet
  • Få fram allt bra vi gör i köket till våra gäster
  • Ekonomi

Kursledare: Joachim Mueller

Joachim Mueller är en passionerad kock som har arbetat med att lyfta kvaliteten och upplevelsen på lunchrestauranger i över 15 år. Innan det arbetade han många år på krogar runt om i Stockholm. I sin nuvarande roll som konsult är hans uppdrag att lyfta kvalitén på maten och inspirera hur man kan jobba mer med fräscha grönsaker och minska användandet av protein. Joachim har tävlat i lunchmatlagning och tagit ett guld i OS 2012 i Erfurt samt blev senare världsmästare 2014 i Culinary World Cup i Luxemburg. Karriären fortsatte som domare i både OS och VM. Joachim har även vunnit tävlingen Santé 2010, en tävling inom hälsosam lunchmatlagning.

Se alla köksutbildningar

GastroMerit

GastroMerits köksutbildningar – matlagning i teori och praktik

Köksutbildningar som passar såväl dig som är ny i branschen och dig som befinner dig mitt i yrkeslivet.
Läs mer

Vänta kvar, din sida laddas.

Loader