Produktlarm: GENNARO AURICCHIO SPA, COLOMBO, återkallar artikeln Gorgonzola Piccante 1,5,kg (artikelnummer 108976). Återkallas på grund av mikrobiologisk risk. Detta är en försiktighetsåtgärd då listeria påträffats av leverantören.
Produktlarm: Kronägg AB, Kronägg Frigående, återkallar 5 st artiklar Ägg från frigående höns (artikelnummer 104875, 428235, 435602, 448613, 101002). Återkallas av producent på grund av upptäckt salmonella i stallmiljön. Inga ägg har bekräftats med smitta.Läs merLäs mindre
Enligt svensk lagstiftning kan vi inte sälja alkoholhaltiga drycker till personer som ännu inte fyllt 20 år. För att du ska kunna ta del av vårt utbud så måste du verifiera din ålder.
Skräddarsydd utbildning Arbetar du i skolkök och är nyfiken på vegetarisk matlagning för barn och ungdomar från olika kulturer? Här får du och dina kollegor lära er att tänka nytt och utveckla er meny för att bättre passa barn från olika länder. Vi skräddarsyr ett upplägg som passar för er och som resulterar i att ni tillsammans kan laga vegetarisk mat som alla barn kan gilla.
Under denna kurs får du hjälp med enkla tekniker för tillagning av egengjorda desserter och lär dig skapa snygga presentationer. Vi går igenom smarta arbetssätt som hjälper dig bli både effektiv och nytänkande.
Moderna desserter med enkla tekniker riktar sig till dig som arbetar i ett restaurangkök och vill kunna göra egengjorda desserter på ett snabbt och enkelt sätt.
Med säsongsbetonade ingredienser tränar vi på tekniker för sorbet, mousse, maränger och enkla dekorationer. Vi gör puréer, marmelader och kompott av bär och frukt samt skapar ganacher och snabba praliner. Vi lär oss också skapa snygga och trevliga desserter i glas för dig som har lite tid men är ute efter stora smaker.
Under kursdagen får du lära dig hur man kombinerar smaker och gör trevliga presentationer för att kunna få till en bra sammansättning av en dessertmeny, med allt från söta desserter till härliga ostar.
Kursen vänder sig till dig som vill ha hjälp och inspiration att skapa snabba och lättsäljande desserter i ditt kök.
Kursinnehåll
Sorbet, mousse och maränger
Enkla dekorationer
Ganacher och pralinfyllningar
Snabba tekniker som gör dig mer effektiv
Kursledare: Björn Bergh
Björn Bergh är kock och matinspiratör med många års erfarenhet från restaurangkök i Sverige och utomlands. Han jobbar med enkla och smakrika desserter med en tvist. Björn driver matkonsult firman chefbergh där han jobbar med utveckling, inspiration och smaklösningar åt olika butiker och restauranger i Sverige.
Se alla köksutbildningar
Vi rekommenderar
GastroMerit
GastroMerits köksutbildningar – matlagning i teori och praktik
Köksutbildningar som passar såväl dig som är ny i branschen och dig som befinner dig mitt i yrkeslivet.
Tiden för sista beställning har passerats. Artiklarna i din kundvagn kommer automatiskt att flyttas till närmsta tillgängliga leveransdatum. Om du väljer att avbryta kommer kundvagnen att tömmas.