Vi upplever störningar på telefonin för tillfället. Problemet är felanmält och vår telefonileverantör arbetar med att lösa problemet. För order, var vänlig använd e-handeln. Vi ber om ursäkt för de problem detta kan medföra.Läs merLäs mindre
Enligt svensk lagstiftning kan vi inte sälja alkoholhaltiga drycker till personer som ännu inte fyllt 20 år. För att du ska kunna ta del av vårt utbud så måste du verifiera din ålder.
Det här är en inspirerande kurs för dig som vill veta mer om det vietnamesiska köket. Med hjälp av enkla råvaror kan du skapa en lunchupplevelse som gör att dina gäster kommer tillbaka.
På den här kursen får du lära dig att använda de vietnamesiska grundingredienserna. Det vietnamesiska köket använder en kombination av fem grundläggande smaker i sina maträtter. Hettan från chili balanseras med syran från lime och umami från fisksåsen. Thao guidar oss genom fantastiska dofter och smaker och delar med sig av sina bästa tips och tricks. Du får prova att göra krispiga vårrullar och vi kokar vår egen Pho. Räkna med att köket kommer att dofta av kryddor som citrongräs, kanel, stjärnanis och lime. Traditionell vietnamesisk matlagning är känd för sina färska ingredienser med mycket örter och grönsaker och minimal användning av mejeriprodukter och olja. Med balansen mellan färska örter och kött och en selektiv användning av kryddor som ger distinkta smaker, anses det vietnamesiska köket vara ett av de mest hälsosamma köken i världen.
Kursen vänder sig till dig som har höga ambitioner för lunchmenyn och som vill skapa nya fräscha lunchrätter med inspiration från Vietnam.
Kursinnehåll
Fräscha små rätter med fokus på mycket grönsaker
Balansen mellan sötma, syra och hetta för att lyfta fram smakrika rätter
Använd oädla styckningsdetaljer för att göra smakrika nudelsoppor
Lär dig att använda nya ingredienser och smaksättningar
Kursledare: Thao Nguyen
Thao Nguyen har de senaste tio åren bott i Stockholm, men kommer från början från Vietnam, söder om Saigon. Thao har arbetat inom hotell och restaurang både internationellt och i Sverige. Hon brinner för det traditionella vietnamesiska köket.
Se alla köksutbildningar
Vi rekommenderar
GastroMerit
GastroMerits köksutbildningar – matlagning i teori och praktik
Köksutbildningar som passar såväl dig som är ny i branschen och dig som befinner dig mitt i yrkeslivet.
Tiden för sista beställning har passerats. Artiklarna i din kundvagn kommer automatiskt att flyttas till närmsta tillgängliga leveransdatum. Om du väljer att avbryta kommer kundvagnen att tömmas.