Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

background
GastroMerit

Vegetarisk fine dining

Kursinformation

Längd: En heldag

Pris: 2950 kr exkl moms
Boka

Stockholm   3/9 2019
    5/11 2019 
    14/1 2020
    17/3 2020 
     
Göteborg   13/5 2020
     
Umeå   26/2 2020
Restaurangbesökarnas intresse för och kunskap kring växtbaserad mat bara fortsätter att öka. I GastroMerits nya kurs "vegetarisk fine dining" får du lära dig att skapa en avsmakningsmeny som är helt vegetarisk.

I den här kursen får du utveckla dina kunskaper kring vegetarisk fine dining-matlagning, både teoretisk och praktiskt. Du får tillaga en fem-rätters vegetarisk avsmakningsmeny för att sedan avsluta dagen med ett teoretiskt pass.

Under kursdagen diskuteras allt från näringslära, texturer och bindemedel till presentationer och säsongsbetoning. Du får också lära dig hur du bygger en "long line", ett genomgående sammanhang, i din avsmakningsmeny.

Kursen ger dig även konceptidéer och visar hur du kan förädla och kombinera alla grönsaker på bästa sätt.

Kursen vänder sig till dig som vill lära dig mer om vegetarisk matlagning ur ett fine dining-perspektiv och lära dig göra en växtbaserad avsmakningsmeny.

Kursinnehåll

  • Planera din vegetariska meny
  • Så här jobbar du med mise en place
  • Avancerade tekniker och alternativa bindmedel
  • Gemensam tillagning av en avsmakningsmeny

Kursledare: Anders Ramsay

Anders Ramsay är köksmästare med stor erfarenhet av vegetarisk matlagning på fine dining-nivå. Han har bland annat vunnit Årets Gröna Kock samt The Vegetarian Chance 2015. Anders föreläser om mat, skriver artiklar samt kokböcker med fokus på vegetarisk matlagning.

Fler utbildningar med kursledare Anders Ramsay

GastroMerit

Laga vegetariskt till lunch, buffé och konferens

Vill du lära dig servera näringsrik och god vegetarisk mat? Då är det här kursen för dig.

Se alla köksutbildningar

GastroMerit

GastroMerits köksutbildningar – matlagning i teori och praktik

Köksutbildningar som passar såväl dig som är ny i branschen och dig som befinner dig mitt i yrkeslivet.
Läs mer

Vänta kvar, din sida laddas.

Loader