Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

background
GastroMerit

Nyhet! Grundläggande presentationsteknik

Kursinformation

Längd: Två heldagar

Pris: 5750 kr exkl moms
Boka

Stockholm   16-17/3 2020
     
     

Läs mer

Inspiration

Möt våra kursledare: Unn Berry

Unn Berry är kursledare på tre av GastroMerits utbildningar, Ny som chef, Framgångsrikt ledarskap och Grundläggande presentationsteknik. Vi har träffat Unn och ställt 5 snabba frågor om henne och utbildningarna.
Med både teori med praktiska övningar får du under denna kurs de färdigheter som behövs för att genomföra olika typer av presentationer och ökar tryggheten i att stå inför en grupp.

Under denna kurs får du konkreta tips och råd för att framföra budskap på ett trovärdigt och säkert sätt. Du kommer att förstå presentationsteknikens grunder, du förstärker din förmåga att tala inför åhörare och du blir medveten om dina styrkor och utvecklingsområden som presentatör.

Under utbildningen varvar vi teori med praktiska övningar och bygger på färdigheterna stegvis. Efter varje steg får du träna på att presentera inför gruppen och för att hela tiden utvecklas kommer du dessutom i samband med varje träning att få konstruktiv feedback.

Kursen vänder sig till dig som i ditt arbete genomför olika typer av presentationer och som vill utveckla din förmåga och känna en ökad trygghet i att stå inför en grupp.

Kursinnehåll

  • Presentationsteknikens grundstenar
  • Att inta rummet
  • Struktur i presentationen
  • Att aktivera och engagera en grupp
  • Planering och förberedelse av presentation
  • Hur man förhåller sig till PowerPoint och andra hjälpmedel
  • Rampfeber och tics

Kursledare: Unn Berry

Unn Berry har lång erfarenhet av, och ett brinnande intresse för utveckling av människor och organisationer. Hennes specialistområden är utbildning och utveckling inom service och ledarskap i syfte att hjälpa företag att stärka sin servicekultur och därigenom även sin konkurrenskraft. Unn arbetar också med utbildningar inom grundläggande pedagogik och presentationsteknik för bland annat interna handledare och instruktörer.

Fler utbildningar med kursledare Unn Berry:

GastroMerit

Ny som chef – Tvådagars chefsutbildning

Bra ledarskap är en förutsättning för att lyckas på kort och lång sikt, speciellt i hotell- och restaurangbranschen, där du konkurrerar om både gäster och personal.
GastroMerit

Framgångsrikt ledarskap

Att vara ledare är en svår konst där omgivningen ställer höga krav på dig och din förmåga. Under den här tredagarsutbildningen får du nya ledarskapsverktyg vilket ger dig ökat självförtroende i rollen som chef. Du får också göra en beteendestilsanalys för att få en bättre förståelse för dina egna styrkor och utmaningar i ditt ledarskap.

Se alla ledarskapsutbildningar

GastroMerit

Ledarskapsutbildningar hos GastroMerit

Läs mer Läs mindre

Vänta kvar, din sida laddas.