Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

background
GastroMerit

Ledarskap och gruppdynamik

Kursinformation

Längd: En heldag

Pris: 3250 kr exkl moms
Boka

Stockholm   14/5 2019
     

I kursavgiften ingår även kurslitteraturen "Att skapa effektiva team".

En kurs i ledarskap och gruppdynamik för att lära dig förstå vad som händer i din arbetsgrupp och varför, när det funkar bra och när det inte funkar så bra. Kursen utförs som en workshop för chefer som vill förstå gruppdynamik och bli mer flexibla ledare.

Utifrån ökad förståelse arbetar vi med metoder och verktyg för hur du kan motivera och inspirera din arbetsgrupp till att ta ansvar och samarbeta mer effektivt.

Kursen i ledarskap och gruppdynamik gör att du får insikt i vad som händer i din arbetsgrupp och varför. Vi jobbar med skillnaden mellan chefskap och ledarskap och hur du, utifrån det, applicerar olika ledarstilar med utgångspunkt från det som händer i gruppen. Kursdagen ger dig kunskap att utveckla din kommunikation, till exempel att ge och ta emot feedback, för att leda en grupp genom stress och frustration.

Under utbildningen arbetar du tillsammans med andra chefer i branschen för att lära och inspireras av deras erfarenheter och insikter.

Kursen i ledarskap och gruppdynamik vänder sig till dig som arbetar som chef och vill få kunskap och ökad insikt i betydelsen av gruppdynamik för att utvecklas som ledare.

Kursinnehåll

  • Ledarskapets olika roller
  • Chefskap vs ledarskap
  • Kommunikation och feedback
  • Gruppdynamikens betydelse

Kursledare: Eva Hamboldt

Eva är organisationskonsult med 20 års erfarenhet från arbete med strategisk kommunikation, organisationsutveckling och ledarutveckling. Eva utbildar och stöttar arbetsgrupper och organisationer genom utvecklingsprocesser och förändringsprocesser, i syfte att maximera effektivitet och välmående. Eva genomför såväl workshops kring kommunikationsteknik, konflikthantering och gruppdynamik som håller föreläsningar och kurser kring ledarskap. Hon arbetar även med medarbetar- och chefscoaching. Eva är bland annat certifierad handledare i UGL©, instruktör för Klart Ledarskap© samt specialiserad inom NeuroLedarskap.

Fler utbildningar med kursledare Eva Hamboldt

GastroMerit

Konflikthantering och konsten att hantera svåra samtal

Här får du aktivt träna på de färdigheter som krävs för att genomföra svåra samtal och skapa beredskap för konflikthantering. Kursen bygger på upplevelsebaserat lärande.
GastroMerit

Diplomerad Restaurant Manager

Med vår diplomerade utbildning till Restaurant Manager får du kunskap och verktyg för hur du driver en framgångsrik restaurangverk­samhet. Kursen vänder sig till dig som är, eller vill bli krögare, till restaurangchefer, köksmästare eller dig som har personalansvar och annan ledarroll.
Läs mer

Vänta kvar, din sida laddas.

Loader