Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

background
Ny som chef – Tvådagars chefsutbildning
GastroMerit

Ny som chef – Tvådagars chefsutbildning

Logga in innan du trycker på boka för att betala med faktura.

Kursinformation

Något gick fel när kurserna hämtades.

Läs mer

Inspiration

Möt våra kursledare: Unn Berry

Unn Berry är kursledare på tre av GastroMerits utbildningar, Ny som chef, Framgångsrikt ledarskap och Grundläggande presentationsteknik. Vi har träffat Unn och ställt 5 snabba frågor om henne och utbildningarna.
Bra ledarskap är en förutsättning för att lyckas på kort och lång sikt, speciellt i hotell- och restaurangbranschen, där du konkurrerar om både gäster och personal.

Det här är en ledarskapsutbildning där du får insikt i vad som är ett genomtänkt ledarskap och hur du bygger upp ett förtroende hos dina medarbetare. Vi fokuserar på ditt ledarskap, din relation till dina medarbetare samt ger dig förståelse för arbetsgivarrollen.

Nivån är anpassad så att du, som är ny som chef, ska få ut maximalt av kursen. Du får insikt i betydelsen av motivation och delaktighet. Du får de grundläggande ledarskapsverktyg som krävs för att du ska kunna leda en grupp effektivt, till exempel delegera uppgifter, följa upp genomförda uppgifter, motivera och ge konstruktiv feedback. Du får även förståelse för motivation och hur du förstärker samarbetet i en grupp. Ledarskapskursen ger dig ett ökat självförtroende i din nya roll som chef.

Ledarskapsutbildningen vänder sig till dig som ska bli chef eller är ny som chef och vill utveckla ett personligt ledarskap och en professionell förmåga att leda grupper.

Kursinnehåll

 • Företagets övergripande uppdrag och vision

 • Service som det starkaste konkurrensmedlet
 • Rollen som ledare
 • Att bli chef över kollegor
 • Effektiv kommunikation
 • Delaktighet – skapa engagemang i en grupp
 • Coachningssamtal – att motivera duktiga medarbetare i vardagen
 • Feedbackverktyg
 • Delge beslut och negativa besked på ett professionellt sätt
 • Före och efter matchen-möten
 • Praktiska situationsövningar
 • Grunder konflikthantering
 • Skapa en servicekultur
 • Handlingsplan

Kursledare: Unn Berry

Unn Berry har lång erfarenhet av, och ett brinnande intresse för utveckling av människor och organisationer. Hennes specialistområden är utbildning och utveckling inom service och ledarskap i syfte att hjälpa företag att stärka sin servicekultur och därigenom även sin konkurrenskraft. Unn arbetar också med utbildningar inom grundläggande pedagogik och presentationsteknik för bland annat interna handledare och instruktörer.

Fler utbildningar med kursledare Unn Berry

GastroMerit

Framgångsrikt ledarskap

Att vara ledare är en svår konst där omgivningen ställer höga krav på dig och din förmåga. Under den här tredagarsutbildningen får du nya ledarskapsverktyg vilket ger dig ökat självförtroende i rollen som chef. Du får också göra en beteendestilsanalys för att få en bättre förståelse för dina egna styrkor och utmaningar i ditt ledarskap.
GastroMerit

Streamad utbildning - Ny som chef

Bra ledarskap är en förutsättning för att lyckas på kort och lång sikt, speciellt i hotell- och restaurangbranschen, där du konkurrerar om både gäster och personal. Här får du som är ny som chef de grundläggande ledarskapsverktyg som krävs för att du ska kunna leda en grupp effektivt, till exempel delegera och följa upp uppgifter, motivera och ge konstruktiv feedback. 

Se alla ledarskapsutbildningar

GastroMerit

Ledarskapsutbildningar hos GastroMerit

Utveckla ditt ledarskap med oss.

Läs mer Läs mindre

Vänta kvar, din sida laddas.