Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

background
GastroMerit

Stresshantering

Kursinformation

Längd: Två heldagar

Pris: 5950 kr exkl moms
Boka

Stockholm    
     
Här får du lära dig hur stress påverkar kroppen, sinnet och hjärnan. Du får också verktygen för att skapa en hållbar förändring som leder till mer energi, glädje och bättre hälsa.

Bli bättre på att hantera stress! För dig som leder en arbetsgrupp är det viktigt att förstå signalerna när någon befinner sig under stress.
Under dessa två kursdagar kommer du inte bara bli bättre på att hantera stress, du kommer också att få lära dig att prioritera, samt bli mer medveten om ditt och andras beteende. Du får lära dig om kroppens gas- och bromssystem. Gasa är många bra på men hur bromsar man effektivt? Vi kommer dessutom att gå igenom hur du på bästa sätt bemöter andra och hur du tydligare når fram med ditt budskap.
För att lyckas med detta måste du få en större förståelse för kroppens signaler och hur hjärnan och kommunikation påverkas. Genom en blandning av kunskapsöverföring och praktiska övningar kommer du att få lära dig att hantera urkraften stress. Du får pragmatiska verktyg och förklaringsmodeller för att skapa en hållbar förändring. Du kommer också att lära dig hur du sätter gränser samt vad som är ditt och andras ansvar.
Kursen vänder sig till dig som är ledare och vill få en ökad medvetenhet och bättre förståelse för att kunna hantera stress.

Kursinnehåll

  • Upptäck invanda beteenden och mönster

  • Få konkreta verktyg att använda för att hantera stresspåslag
  • Lär dig mer om bromsen (parasympatiska systemet)
  • Gränssättning
  • Effekter av stress

Kursledare: Veronica Carlson och Jessica Glenmark 

Veronica Carlson och Jessica Glenmark driver utbildnings- och konsultföretaget Work In Progress, som etablerades 2016. De har båda mångårig erfarenhet från mediabranschen som medarbetare och chefer. Veronica och Jessica har ett holistiskt synsätt på människan och deras coachingmetod grundar sig i anknytningsteorin. Deras fokus ligger främst på stresshantering, kommunikation samt ledarskap, och de håller före­läsningar och kurser i kommunikation, stress samt värdegrunder. Veronicas och Jessicas expertis är ledarskap, kommunikation, gruppdynamik, mindfulness, KBT och stress. Båda är certifierade som coacher och för olika personlighetsanalyser. 

Se alla ledarskapsutbildningar

GastroMerit

Ledarskapsutbildningar hos GastroMerit

Läs mer Läs mindre

Vänta kvar, din sida laddas.