Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

background
GastroMerit

Nyhet! Inspirationsresa till London

Kursinformation

Datum: September 2020
Längd: 
2-3 övernattningar
Pris: Kommer inom kort


Inkluderat i resan:
Kommer inom kort

Skicka in din intresseanmälan till:
gastromerit@martinservera.se

Res med oss till London, en av världens mest besökta städer och där du kan äta mat från världens alla kök.

Stort, mångsidigt och unikt är ord som regelbundet används för att beskriva den brittiska huvudstaden och dess livliga kultur. London har i många år varit en plats vi har sett till för att inspireras och se vilka de senaste trenderna är, inom allt från restauranger till nattklubbar.

I och med århundraden av kolonisering av länder runt om i världen har det engelska köket influerats av många olika kulturer, vilket har gjort att det inhemska köket hållits tillbaka något och istället framhävs de nya och exotiska matinfluenserna.

Indisk mat är en av britternas egen favorit men den som vill kan i princip äta sig genom hela det brittiska alfabetet, från A (Australia) till Z (Zulu), eller geografiskt från Nya Zeeland till Peru.

Det finns många anledningar att följa med oss på en inspirationsresa till London, men den främsta är att du hittar all världens mat i en enda stad!

Läs mer om våra allmänna resevillkor för resor med Martin & Servera

Läs mer

GastroMerits mat- och inspirationsresor

Nyfiken på en ny typ av resa? Följ med oss på GastroMerit på inspirerande matresor runt om i världen! Vi erbjuder flera unika studieresor, bland annat till San Francisco, Portugal och Mexiko.
Läs mer

Vänta kvar, din sida laddas.

Loader