Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

background
GastroMerit

Nyhet! Inspirationsresa till Mexiko och Oaxaca

Kursinformation

FULLBOKAD

Längd:
8 dagar, 6 övernattningar

Pris: 32 900 kr ex moms 

Nästa resa: 22–29 januari 2020

Dagsagenda kommer inom kort.

Följ med på inspirationsresa till Mexiko och Oaxaca där du kommer att inspireras av det genuina och det moderna mexikanska köket.
Landets bjuder på allt från vetetortillas fyllda med biff i norr till birra, tamales och fantastiska moles i bergen samt skaldjur och fisk längs kusten. Självklart kommer du att testa en äkta mexikansk tacos och mer traditionella recept som exempelvis Tamales Yucatecos, fyllda majspaket som är omslutna av bananblad och tillagade i en ugn under jorden.
Du får också följa med på tequilaprovning och lära dig mer om hur tequila produceras.

Staden Oaxaca betraktas som ett kulinariskt Mekka av både nationella- och internationella kockar. Det är en ”måste se” destination för att förstå den rikedom och mångfald av ingredienser och tekniker som karaktäriserar mexikansk mat. Följ med oss och träffa kockar, hantverkare och producenter. Vi kommer att avnjuta tusenåriga drycker som Mezcal och Tequila samt uppleva Oaxacas bohemiska atmosfär och dess arkitektur. Invånarnas värme och dess kultur gör denna destination, som är ett av Unesco världsarv, till en ojämförlig upplevelse.

Läs mer om GastroMerits mat- och inspirationsresor

GastroMerits mat- och inspirationsresor

Nyfiken på en ny typ av resa? Följ med oss på GastroMerit på inspirerande matresor runt om i världen! Vi erbjuder flera unika studieresor, bland annat till San Francisco, Portugal och Mexiko.
Läs mer

Vänta kvar, din sida laddas.

Loader