Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

background
GastroMerit

Nyhet! Inspirationsresa till Portugal

Kursinformation

Längd: 4 dagar, 3 övernattningar 

Pris: 23 900 kr ex moms

Boka

Nästa resa: 23–26 mars 2020

Inkluderat i resan: Resa t/r Stockholm-Porto, boende (del i dubbelrum), transport från flygplats till hotell, 3 frukostar, lunch och 3 middagar inkl. dryck till måltider, samt aktiviteter/besök och transport till dessa.
Det finns möjlighet att boka enkelrum mot tillägg på 2325 kr.
Följ med oss på en inspirerande resa till Portugal och upplev den magiska Duorodalen. Du kommer att få smaka och lära dig mer om allt från traditionell till modern portugisisk mat och dryck.
Porto är den näst största staden i Portugal och ligger i den norra delen av landet, nära floden Douros mynning i Atlanten. Porto är staden där tradition möter nytänk i såväl arkitektur som matlagningskonst och vinmakeri. Under våra dagar i staden, som är Portugals näst största och portvinets huvudstad, kommer vi att äta oss igenom alltifrån rustik portugisisk husmanskost till alldeles nyfångad fisk och skaldjur. Nationalrätten är bacalhau, saltad torsk, men portugisisk matkultur bjuder på mer än så. Influenserna i det portugisiska köket kommer från både norra och västra Afrika och Mellanöstern. Det gör att maten ofta är härligt kryddad med mustiga dofter.

Förutom restaurangbesök ska vi naturligtvis hinna med att besöka saluhall och fiskmarknad, samt kanske titta in hos den lokala slaktaren.

Vinet är givetvis en stor del av måltiderna. Portugal är världens sjätte största vinproducenten och du kommer att få smaka många fantastiska viner från hela landet. Anna Henningsson, som är utbildad sommelier med ett stort hjärta i Portugal, följer med som ciceron på resan. Hon kommer att ta oss med på besök hos några av Portugals främsta vinmakare, och fokus vid dessa besök kommer att ligga på mat och vin i kombination.

Även om Portugal är mest känt för sina portviner, som faktiskt lagras i Porto innan de skickas världen över, så produceras både röda och vita ”vanliga” viner i hela Portugal, inte minst i Duorodalen.

Matresan vänder sig till dig som är nyfiken på trender och söker inspiration för att utvecklas i din yrkesroll. Ta chansen och följ med på den här resan för att inspireras till nya idéer och få en bättre kunskap om mat och dryck i kombination.

Säkra din plats redan nu

Skicka in din intresseanmälan redan nu för att få förtur, inspirationsresorna blir snabbt fullbokade. När vi fått dinintresseanmälan så kontaktar vi dig. Maila in dina kontaktuppgifter (kundnummer, namn och telefonnummer) till: gastromerit@martinservera.se

Priser, dagsagenda och exakta datum kommer inom kort.

Läs mer om GastroMerits mat- och inspirationsresor

GastroMerits mat- och inspirationsresor

Nyfiken på en ny typ av resa? Följ med oss på GastroMerit på inspirerande matresor runt om i världen! Vi erbjuder flera unika studieresor, bland annat till San Francisco, Portugal och Mexiko.
Läs mer

Vänta kvar, din sida laddas.

Loader