Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

background
GastroMerit

Inspirationsresa till San Francisco

Reseinformation

Här är ett ungefärligt upplägg för resan. Antal resdagar och vad som inkluderas beror på hur det slutgiltiga programmet utformas.

Längd: cirka 6 dagar, 5 övernattningar

Pris: Cirka 35 000 - 40 000 kr exkl moms

Inkluderat i resan:
Resa t/r Stockholm-resmål, boende (del i dubbelrum), transport från flygplats till hotell, x antal frukostar, luncher och middagar inkl. dryck till måltider, samt aktiviteter/besök och transport till dessa. Anpassat för att du själv ska ha möjlighet till egna restaurangupplevelser. Det kan att finnas möjlighet att boka enkelrum mot tillägg.

Skicka din intresseanmälan till:
gastromerit@martinservera.se

 

Ta chansen att följa med oss och låta dig inspireras av de vackra landskapen och den amerikanska kulturen i en av USA:s bästa storstäder, San Francisco!
San Francisco är en storstad med härlig småstadskänsla och en riktig matstad. Chinatown-kvarteren här är de äldsta i USA och huvudgatan Grant Avenue kryllar av spännande restauranger.

Ett annat område som vi besöker är Mission District, främst känt för sin sydamerikanska mat men som på senare år exploderat med restauranger med mat från jordens alla hörn.

Matresan vänder sig till dig som är nyfiken på trender och söker inspiration för att utvecklas i din yrkesroll.

Läs mer om GastroMerits mat- och inspirationsresor

GastroMerits mat- och inspirationsresor

Nyfiken på en ny typ av resa? Följ med oss på GastroMerit på inspirerande matresor runt om i världen! Vi erbjuder flera unika studieresor, bland annat till San Francisco, Portugal och Mexiko.
Läs mer

Vänta kvar, din sida laddas.

Loader