Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

background
GastroMerit

Inspirationsresa till Tokyo

Kursinformation

Datum: Oktober 2020
Längd: 
7 dagar, 5 nätter på hotell
Pris: Kommer inom kort


Inkluderat i resan:
Resa t/r Stockholm-Tokyo, boende (del i dubbelrum), transport från flygplats till hotell, samtliga frukostar, 4 luncher och 5 middagar inkl. dryck till måltider.

Skicka in din intresseanmälan till:
gastromerit@martinservera.se

Japan är ett spännande land med en fantastisk matkultur som lockar gourmander från hela världen. Följ med på en fullspäckad inspirationsresa och lär dig mer om japansk mat!

Vi åker till Tokyo, som är den stad i världen med flest registrerade restauranger. Eller vad sägs om så många som 160 000?

Du kommer att få besöka fantastiska fiskmarknader, otroliga sushirestauranger och moderna krogar där personalen har bytts ut till förmån av maskiner. Vi kommer att också att stanna till på klassiska Izakayas, en form av japansk gastropub i avslappnad miljö.

Det kommer att finnas ett planerat schema men även förslag på aktiviteter så att du ska kunna utforska allt spännande som Tokyo har att erbjuda.

Resan vänder sig till dig som är nyfiken på trender och som söker inspiration för att utvecklas i din yrkesroll.

Läs mer om våra allmänna resevillkor för resor med Martin & Servera

Läs mer

Inspiration

Alexander reste till gastronomins Tokyo med GastroMerit

Hösten 2018 åkte GastroMerit, Martin & Serveras utbildningsverksamhet, tillsammans med 20 deltagare på en kulinarisk resa till Tokyo. Här bjöds gruppen på inspirerande smak- och matupplevelser samt besökte delar av staden endast de mest inbitna Tokyo-frälsta känner till. Vi har träffat en av deltagarna på resan, Alexander Meier, köksmästare på Icehotel i Jukkasjärvi, som berättar hur det var att resa med GastroMerit och om inspirationen han fick i Tokyo.

GastroMerits mat- och inspirationsresor

Nyfiken på en ny typ av resa? Följ med oss på GastroMerit på inspirerande matresor runt om i världen! Vi erbjuder flera unika studieresor, bland annat till San Francisco, Portugal och Mexiko.
Läs mer

Vänta kvar, din sida laddas.

Loader