Enligt svensk lagstiftning kan vi inte sälja alkoholhaltiga drycker till personer som ännu inte fyllt 20 år. För att du ska kunna ta del av vårt utbud så måste du verifiera din ålder.
Här är ett ungefärligt upplägg för resan. Antal resdagar och vad som inkluderas beror på hur det slutgiltiga programmet utformas.
Längd: cirka 4 dagar, 3 övernattningar
Pris: Cirka 24 000 - 30 000 kr exkl moms
Inkluderat i resan: Resa t/r Stockholm-resmål, boende (del i dubbelrum), transport från flygplats till hotell, x antal frukostar, luncher och middagar inkl. dryck till måltider, besök hos minst 6 olika Champagneproducenter, teoripass med Totte Steneby och egentid att vandra lite i vackra Reims. Anpassat för att du själv ska ha möjlighet till egna restaurangupplevelser. Det kan att finnas möjlighet att boka enkelrum mot tillägg.
Totte Steneby är prisbelönt sommelier som bland annat vunnit Nordiska Mästerskapen i Sommellerie. Idag jobbar han som dryckesansvarig på Portal, en av Stockholms nya restauranger som snabbt blivit en favorit bland stadens uteätare. Vi träffade Totte för att höra mer om tänket bakom dryckesmenyn, planerna framåt och vad han själv inspireras av.
Du som följer med på vår vinresa till Champagne kommer att få besöka en värld av härliga bubblor och otroliga smaker! Med på resan till Frankrikes lyxiga vindistrikt har vi den prisbelönta sommelieren Totte Steneby. Han delar med sig av både kunskap och erfarenhet under resans gång.
I den berömda vinorten Champagne i Frankrike kommer du att få lära dig om processerna som förvandlar världens mest bortskämda pinot noir, pinot meunier och chardonnay-druvor till Champagne.
Vi besöker platserna där druvorna växer och utforskar det vackra landskapet. Självklart blir det provningar av den lyxiga drycken. Totte Steneby leder resan och kommer även att hålla i en kortare utbildning om Champagne.
Guide på resan: Totte Steneby
Totte Steneby är prisbelönt sommelier som bland annat vunnit Nordiska mästerskapen i sommelierie. Han är examinerad Advanced Sommelier av Court of Master Sommelier i London. Till vardags arbetar han som dryckesansvarig på restaurang Portal i Stockholm. Totte har flertalet svenska och internationella åtaganden, bland annat för den brittiska tidningen Decanter.
Tiden för sista beställning har passerats. Artiklarna i din kundvagn kommer automatiskt att flyttas till närmsta tillgängliga leveransdatum. Om du väljer att avbryta kommer kundvagnen att tömmas.