Vi förenklar vardagen för dig i restaurangbranschen
Det gick tyvärr inte att logga in
Kontot är inte aktiverat för martinservera.se. Vänligen kontakta säljare.
Underhåll av sidan pågår. Försök logga in senare.
Denna webbsida innehåller information om alkoholhaltiga drycker. För att besöka webbplatsen behöver du ha fyllt 20 år.
När jag bekräftar att jag är 20 år eller äldre accepterar jag även att webbplatsen använder cookies och hanterar mina personuppgifter enligt allmänna dataskyddsförordningen.
Läs mer
Enligt svensk lagstiftning kan vi inte sälja alkoholhaltiga drycker till personer som ännu inte fyllt 20 år. För att du ska kunna ta del av vårt utbud så måste du verifiera din ålder.
För att boka behöver du ange ditt kundnummer (om du är kund hos oss) eller mejla till gastromerit@martinservera.se (om du inte är kund hos oss).
Webbutbildning med valfritt startdatum.
Kursen är giltig i 60 dagar från att du loggar in.
Klippkort
Köp ett klippkort med utbildningslicenser och ge till dina medarbetare.
När du köper två eller flera webbutbildningar av samma kurs, får du en licenskod som du skickar till de medarbetare som ska genomföra kursen. När antalet licenskoder är förbrukade, kan du enkelt köpa fler. Licenskoderna gäller tills de är förbrukade, precis som ett klippkort.
Vill du få en ökad kunskap om ekologiska livsmedel? Här besvaras frågor som hur man får ekonomi i inköpen och vilka fördelarna med eko är.
För att de mål regeringen satt för ökad ekologisk produktion och konsumtion ska uppnås behövs ökad kunskap om ekologiska livsmedel. Den här utbildningen är producerad med stöd från Jordbruksverket och är en insats inom ramen för den nationella livsmedelsstrategin.
Utbildningen vänder sig till dig som vill lära dig mer om ekologiska livsmedel. Den är även aktuell för politiker och tjänstemän som på olika sätt arbetar med livsmedelsfrågor.
Kursinnehåll
Vad är egentligen ekologiskt?
Vilka krav ställs för att ett livsmedel ska få kallas ekologiskt?
Vad krävs av en ekologisk lantbrukare?
Hur får man ekonomi i inköpen av ekologiskt?
Vad är fördelarna med att välja ekologiskt?
Video
Här kan du se ett utdrag ur utbildningen
Köp fler – få mer
10-19 utbildningar: 5% rabatt 20-49 utbildningar: 10% rabatt 50-99 utbildningar: 20% rabatt 100 +utbildningar: 30% rabatt Går ej att kombinera med övriga kampanjer.
Projektet Ökad svensk ekologisk produktion går ut på att samla och sprida marknadsfakta och ekonomiska kalkyler för dem som funderar på att ställa om till ekologisk produktion. Syftet är att öka andelen svenska ekologiska råvaror.
Nationella branschriktlinjer för ekologisk produktion
För att reglerna för ekologisk produktion ska tillämpas på ett enhetligt sätt och bli tydliga att följa har branschen, på uppdrag av Jordbruksverket, arbetat fram nationella riktlinjer för ekologisk produktion.
Det är bara 1 av 100 grisar som föds upp i Sverige som får komma ut och böka i jord och äta gräs. I EU-ekologisk produktion räcker det att grisarna får komma ut på en betongplatta.
Hos GastroMerit kan du utbilda dig via webbutbildningar inom hygien, serveringstillstånd och ansvarsfull alkoholhantering. Bokad webbutbildning genomför du när det passar dig och din verksamhet bäst.
”Vi brukar använda GastroMerits kurser på lite olika sätt. Ibland går vi kurs hos GastroMerit i Årsta, ibland kommer kursen och föreläsarna hit till oss och ibland kör vi webbkurser. Vi har lite svårt att lämna köken, eftersom vi har verksamhet i stort sett varje dag”, säger Eric Carlsson, biträdande kostchef på Håbo kommun, Uppsala län.
Tiden för sista beställning har passerats. Artiklarna i din kundvagn kommer automatiskt att flyttas till närmsta tillgängliga leveransdatum. Om du väljer att avbryta kommer kundvagnen att tömmas.