Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

background
GastroMerit

Webbutbildning - Ekologiska livsmedel

Kursinformation

Längd: ca 45 minuter

Pris: 495 kr exkl. moms

Boka

För att boka behöver du ange ditt kundnummer (om du är kund hos oss) eller mejla till gastromerit@martinservera.se (om du inte är kund hos oss).

Webbutbildning med valfritt startdatum.

Kursen är giltig i 60 dagar från att du loggar in.

Klippkort

Köp ett klippkort med utbildningslicenser och ge till dina medarbetare.

När du köper två eller flera webbutbildningar av samma kurs, får du en licenskod som du skickar till de medarbetare som ska genomföra kursen. När antalet licenskoder är förbrukade, kan du enkelt köpa fler. Licenskoderna gäller tills de är förbrukade, precis som ett klippkort.

Kontakta oss så hjälper vi dig: 
gastromerit@martinservera.se
Vill du få en ökad kunskap om ekologiska livsmedel? Här besvaras frågor som hur man får ekonomi i inköpen och vilka fördelarna med eko är. 

För att de mål regeringen satt för ökad ekologisk produktion och konsumtion ska uppnås behövs ökad kunskap om ekologiska livsmedel. Den här utbildningen är producerad med stöd från Jordbruksverket och är en insats inom ramen för den nationella livsmedelsstrategin.

Utbildningen vänder sig till dig som vill lära dig mer om ekologiska livsmedel. Den är även aktuell för politiker och tjänstemän som på olika sätt arbetar med livsmedelsfrågor.

Kursinnehåll

  • Vad är egentligen ekologiskt?
  • Vilka krav ställs för att ett livsmedel ska få kallas ekologiskt?
  • Vad krävs av en ekologisk lantbrukare?
  • Hur får man ekonomi i inköpen av ekologiskt?
  • Vad är fördelarna med att välja ekologiskt? 
Video

Här kan du se ett utdrag ur utbildningen

Köp fler – få mer

10-19 utbildningar: 5% rabatt
20-49 utbildningar: 10% rabatt
50-99 utbildningar: 20% rabatt
100 +utbildningar: 30% rabatt Går ej att kombinera med övriga kampanjer.

Kontakta oss så hjälper vi dig:
gastromerit@martinservera.se

Information från LRF

Fakta

Fakta och rapporter om ekologisk produktion

Projektet Ökad svensk ekologisk produktion går ut på att samla och sprida marknadsfakta och ekonomiska kalkyler för dem som funderar på att ställa om till ekologisk produktion. Syftet är att öka andelen svenska ekologiska råvaror.
Fakta

Nationella branschriktlinjer för ekologisk produktion

För att reglerna för ekologisk produktion ska tillämpas på ett enhetligt sätt och bli tydliga att följa har branschen, på uppdrag av Jordbruksverket, arbetat fram nationella riktlinjer för ekologisk produktion.

Information från KRAV

Fakta

Låt grisarna beta och böka!

Det är bara 1 av 100 grisar som föds upp i Sverige som får komma ut och böka i jord och äta gräs. I EU-ekologisk produktion räcker det att grisarna får komma ut på en betongplatta.

Se alla webbutbildningar

GastroMerit

Webbutbildningar för dig i restaurangbranchen

Hos GastroMerit kan du utbilda dig via webbutbildningar inom hygien, serveringstillstånd och ansvarsfull alkoholhantering. Bokad webbutbildning genomför du när det passar dig och din verksamhet bäst.

Läs mer


Inspiration

Håbo kommun tipsar: Två toppenbra kurser!

”Vi brukar använda GastroMerits kurser på lite olika sätt. Ibland går vi kurs hos GastroMerit i Årsta, ibland kommer kursen och föreläsarna hit till oss och ibland kör vi webbkurser. Vi har lite svårt att lämna köken, eftersom vi har verksamhet i stort sett varje dag”, säger Eric Carlsson, biträdande kostchef på Håbo kommun, Uppsala län.

Läs mer Läs mindre

Vänta kvar, din sida laddas.