Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

background
Streamad utbildning - Bli proffs på sociala medier
GastroMerit

Streamad utbildning - Bli proffs på sociala medier

Logga in innan du trycker på boka för att betala med faktura.

Kursinformation

Något gick fel när kurserna hämtades.
Att marknadsföra och bygga sitt varumärke genom sociala medier är idag en självklarhet. Men hur gör man egentligen för att nå till rätt målgrupp, komma ut med rätt budskap och uppfattas på det sätt som man själv vill? Under den här kursen går vi igenom de populäraste sociala kanalerna, hur man skapar relevant innehåll och vad man faktiskt inte får göra.
För att nå sina kunder och besökare i dagens digitala medielandskap behövs en grundläggande förståelse för var målgruppen finns och vad de vill ha. Därför inleder vi dagen med en övergripande genomgång av hur kommunikationen ser ut idag. Vi kommer fokusera på Instagram, Facebook och Linkedin, men kommer även att beröra andra kanaler som kan vara intressanta just för restaurangbranschen.

Dagens kanaler utvecklas och förändras fort. Som företag är det viktigt att veta hur man kan följa trenderna och ta reda på hur kanalerna ska användas på bästa sätt. Under den här utbildningen ger vi en grund till de mest populära kanalerna idag och hur man på bästa sätt kan växa med sin/sina kanaler.

Ett varumärke blir inte starkt utav sig själv, det behöver lite hjälp på vägen. Att vårda och utveckla sitt varumärke i sociala kanaler är en viktig del av affären. Vi kommer under dagen prata om hur man hittar sin egen tonalitet i text och bilder och använder det i sina kanaler. Hur blir du relevant i din kommunikation möt målgruppen och hur når du de som inte följer dig idag? Det är ytterligare saker vi kommer att prata om. Under dagen kommer vi beröra lagar och riktlinjer när vi arbetar med marknadsföring, influencers, samt kolla på både upphovsrätt och GDPR. Kursen vänder sig till dig som idag har sociala medier men nu vill börja arbeta mer strategiskt för nå dina målgrupper i digitala kanaler.

Kursinnehåll

 • Det digitala landskapet idag
 • Målgrupper och kanaler
 • Innehåll och optimering
 • Text, bild och tonalitet
 • Praktiska tips för Facebook, Instagram och Linkedin
 • Verktyg och hjälpmedel
 • Dialog och krishantering i sociala medier
 • Grundläggande annonsering
 • Kännedom om influencer-marketing, marknadslagen, upphovsrätt och GDPR

Kursledare: Emely Hesselgren

Emely är kommunikationsstrateg och content manager med drygt 20 års erfarenhet av att jobba med kommunikation och marknadsföring. Hon har främst jobbat mot besöksnäringen med drygt 12 år inom Martin & Servera där hon ansvarade för den externa kommunikationen. Idag jobbar hon som konsult och utbildare inom marknadsföring och kommunikation på företaget Qlok. Där fokuserar hon främst på digital kommunikation, content, projektledning och analys.

Streamad utbildning - så här gör du:

Utbildningen görs online via ett videokonferensprogram som du får en länk till någon dag innan kursen startar.
Vi börjar kursen med att gå igenom de olika funktionerna i programmet. I det virtuella mötesrummet kommer du kunna följa utbildningen, höra  kursledaren och själv kunna ställa frågor under dagen.

 1. Klicka på länken strax innan kursen är avsedd att börja och följ instruktionerna som följer.
 2. När du loggar in hamnar du i ett väntrum till kursen startar.
 3. Se till att du inte har ljudet avslaget så du hör och ser kursledaren när kursen sätter igång.
 4. Du genomför utbildningen bäst via din dator men även mobil och surfplatta kan användas.

Det här behöver du för att vara med på en streamad utbildning:

 • Dator
 • Internetuppkoppling
 • En epostadress
 • En miljö där du kan lyssna ostört, gärna med hörlurar.

Fler streamade utbildningar

GastroMerit

Streamade utbildningar

Nu har du möjlighet att genomföra flera av våra populära lärarledda utbildningar som streamade utbildningar, där du medverkar i utbildningen via din egen dator och en videolänk.

Läs mer Läs mindre

Vänta kvar, din sida laddas.