Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

background
GastroMerit

Streamad utbildning - Stresshantering

Kursinformation

Längd: En heldag
kl 9.30-16.30

Pris: 1450 kr exkl moms

Boka

Datum:
 27/8 2020

Förmiddagsblock

kl. 09.30 - 12.00:
Teori och praktiska övningar (med bensträckarpaus)

Lunch
kl. 12.00 - 13.00 (egen tid)


Eftermiddagsblock 1

kl. 13.00 – 15.00:
Teori och praktiska övningar


Fika
kl. 15.00-15.30 (egen tid)


Eftermiddagsblock 2
kl. 15.30 - 16.30:
Teori och praktiska övningar

Här får du lära dig hur stress påverkar kroppen, sinnet och hjärnan. Du får också verktygen för att skapa en hållbar förändring som leder till mer energi, glädje och bättre hälsa. Du genomför kursen online via din dator eller telefon.

Bli bättre på att hantera stress! För dig som leder en arbetsgrupp är det viktigt att förstå signalerna när någon befinner sig under stress.

Under denna kursdag kommer du inte bara bli bättre på att hantera stress, du kommer också att få lära dig att prioritera, samt bli mer medveten om ditt och andras beteende. Du får lära dig om kroppens gas- och bromssystem. Gasa är många bra på men hur bromsar man effektivt? Vi kommer dessutom att gå igenom hur du på bästa sätt bemöter andra och hur du tydligare når fram med ditt budskap.

För att lyckas med detta måste du få en större förståelse för kroppens signaler och hur hjärnan och kommunikation påverkas. Genom en blandning av kunskapsöverföring och praktiska övningar kommer du att få lära dig att hantera urkraften stress. Du får pragmatiska verktyg och förklaringsmodeller för att skapa en hållbar förändring. Du kommer också att lära dig hur du sätter gränser samt vad som är ditt och andras ansvar.

Kursen vänder sig till dig som är ledare och vill få en ökad medvetenhet och bättre förståelse för att kunna hantera stress.

Kursinnehåll

 • Upptäck invanda beteenden och mönster

 • Få konkreta verktyg att använda för att hantera stresspåslag
 • Lär dig mer om bromsen (parasympatiska systemet)
 • Gränssättning
 • Effekter av stress

Kursledare: Veronica Carlson och Jessica Glenmark 

Veronica Carlson och Jessica Glenmark driver utbildnings- och konsultföretaget Work In Progress, som etablerades 2016. De har båda mångårig erfarenhet från mediabranschen som medarbetare och chefer. Veronica och Jessica har ett holistiskt synsätt på människan och deras coachingmetod grundar sig i anknytningsteorin. Deras fokus ligger främst på stresshantering, kommunikation samt ledarskap, och de håller före­läsningar och kurser i kommunikation, stress samt värdegrunder. Veronicas och Jessicas expertis är ledarskap, kommunikation, gruppdynamik, mindfulness, KBT och stress. Båda är certifierade som coacher och för olika personlighetsanalyser.

Streamad utbildning - så här fungerar det:

Inför Kursen

 • Utbildningen görs online via ett videokonferensprogram, ZOOM.us.
 • Du kommer att få en länk på epost med inbjudan till kursen. När du klickar på länken kommer du få frågan: Ladda ner ZOOM, Svara ja. Du kan skapa ett konto om du vill men det är inte nödvändigt för att använda programmet.
 • Du kan ladda ner ZOOM på telefonen eller datorn. Välj det som passar bäst för dig! Gör gärna detta en stund innan kursen startar så du vet att det fungerar.

 Kursen

 • Du kommer att få en länk till förmiddagen och en länk till eftermiddagen.
 • Loggar du in strax innan mötet kommer du att hamna i ett "väntrum". Vi startar förmiddagspasset kl: 9.30
 • Vi börjar kursen med att gå igenom de olika funktionerna i ZOOM.
 • I det virtuella mötesrummet kommer du att se läraren och alla kursdeltagare.
 • Du är mutad (ljud av) under kunskapsblocken.
 • Det finns en chattfunktion där du kan ställa frågor.
 • Du kommer att kunna ställa frågor under hela kursen.
 • Tillsammans sätter vi upp sociala regler för kursen.

Fler streamade utbildningar

GastroMerit

Streamade utbildningar

Nu har du möjlighet att genomföra flera av våra populära lärarledda utbildningar som streamade utbildningar, där du medverkar i utbildningen via din egen dator och en videolänk.

Du kan också välja att gå någon av våra webbutbildningar

GastroMerit

Webbutbildningar - Utveckla din kompetens hemifrån

Hos GastroMerit kan du utbilda dig via webbutbildningar inom bland annat hygien, serveringstillstånd och ansvarsfull alkoholhantering, ekologiska livsmedel och restaurangekonomi. Bokad webbutbildning genomför du när det passar dig och din verksamhet bäst.

Läs mer om GastroMerit

GastroMerit

Utbildningar som utvecklar din verksamhet

Hos oss hittar du ett starkt utbildningsprogram med kurser och utbildningar som passar såväl dig som är ny i branschen som dig som befinner dig mitt i yrkeslivet. Alla är välkomna!
Läs mer

Vänta kvar, din sida laddas.

Loader