Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

background
GastroMerit

Vi erbjuder skräddarsydda utbildningar

Inspiration

Skräddarsydd utbildning i vegetarisk matlagning för Örebro kommun

Örebro kommun är en av många kommuner som valt att skräddarsy kurser på GastroMerit för sina medarbetare. Kommunens samtliga 250 kockar gick i olika omgångar en skräddarsydd kurs i vegetarisk matlagning. Kurstillfällena arrangerades i Örebro, på två av kommunens skolkök, för att slippa restid och resekostnader för deltagarna.
Inspiration

80 mellanchefer från Stureplansgruppen gick skräddarsydd utbildning hos GastroMerit

Martin & Serveras utbildningsverksamhet GastroMerit genomför inte bara utbildningar i egna lokaler. Du som är kund till oss har möjlighet att boka in utbildningar som genomförs ute i din egen verksamhet. Vi träffade Åsa Wahlström, HR-chef på Stureplansgruppen, som genomförde ett specialutformat utbildningsprogram för mellanchefer.
GastroMerit

Kontakta oss på GastroMerit

Vi hjälper dig gärna om du har frågor eller undrar över en speciell utbildning. Här hittar du kontaktuppgifter till oss som jobbar på GastroMerit.
GastroMerit

Alla kurser och utbildningar

Du har väl sett att det nu går att filtrera bland våra utbildningar? Välj önskad ort, kurslängd eller kursledare. Hitta kurser nära dig och med de kursledare du gillar eller är nyfiken på. 
Oavsett om du funderar på en köksutbildning, en bartenderkurs eller vill lära dig mer om moderna desserter så kan vi skräddarsy en kurs för dig och dina anställda.

Har du behov av en utbildning eller kurs som anpassats för att passa just dig och din verksamhet? Vi genomför ofta – och gärna – specialanpassade utbildningar och kurser för våra kunder.

Vi har ett brett kontaktnät av kunniga kursledare och olika ämnesområdesexperter. Vi kan också arrangera kursen hos dig i era egna lokaler.

Hör av dig till oss så ger vi ett förslag anpassat efter dina önskemål.

Skräddarsydd utbildning för måltidspersonal inom förskola och skola

"Mina medarbetare, restaurang- och servicebiträden inom skolmåltiden, ville lära sig mer och få inspiration kring salladsbuffén. Vi ansvarar för måltiderna i förskola, skola och på gymnasiet och serverar cirka 2 500 portioner varje dag. För oss handlar det om att få barn och ungdomar att äta mer grönt. Det är stor skillnad på våra specifika behov inom offentlig sektor och de kurser som erbjuds för privata restauranger. Så då tänkte vi att vi vänder på steken och bokar en skräddarsydd kurs bara för oss. Utbildningen tillsammans med kursledare Mattias Larsson var en investering i kunskap och inspiration. Fjorton medarbetare deltog och alla var mycket nöjda."

– Camilla Grandin, kostchef, Håbo kommun

Läs mer Läs mindre

Vänta kvar, din sida laddas.