Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

background
GastroMerit

Streamad utbildning - En servicekurs för dig som är ny i restaurangbranschen

Logga in innan du trycker på boka för att betala med faktura.

Kursinformation

Något gick fel när kurserna hämtades.
Har du nya medarbetare som arbetar i restaurangbranschen för första gången eller är du själv en av dem? Under den här halvdagen får du grunderna i vad bra service innebär. Du får också kunskaper som är viktiga för att utvecklas och trivas i servicebranschen.

För många är restaurangjobbet ett första steg in på arbetsmarknaden. Ett jobb fyllt med nya intryck, utmaningar och förväntade resultat. Hur ska jag bemöta gästerna? Vad är viktigt i samarbetet med mina kollegor? Hur kan jag bli en framgångsrik kollega och lagmedlem?  

Under denna halvdag fokuserar vi på inspiration och träning att komma snabbare in i restaurangbranschen och att höja kunskapen om gästbemötande och samarbete. Hur du skapar en glädjefylld och framgångsrik arbetsdag tillsammans med andra nya branschkollegor!

Under kursen går vi igenom:

  • Bemötande
  • Rutiner
  • Samarbete
  • Eget ansvar 
  • Ditt eget varumärke

Kursledare: Björn Salomonsson

Björn Salomonsson är säljcoach som motiverar säljorganisationer till framgång. Björn driver Fårö Strandcafé på Fårö, samt är engagerad i besöksnäringen i Åre. Han föreläser ofta om försäljning genom ökad självkänsla och förståelse och vikten av bra ledarskap, varmt värdskap och inspirerad personal.

Se fler utbildningar

GastroMerit

Streamad utbildning - Grunderna i Excel

Nu erbjuder vi distansundervisning i Excel. Den här kursen går du online och följer en lärarledd utbildning genom din dator eller telefon.
GastroMerit

Tvådagarskurs – Allt om surdegsbröd, en trend som är här för att stanna

Lär dig att baka surdegsbröd med naturliga råvaror, utan tillsatser, och med surdegsjäsning som passar i små och stora restaurangkök. Kursen ger dig en genomgång i surdegsbröd från ax till limpa.
GastroMerit

Grundkurs i barteknik

Här får du massor av inspiration och kunskap när det gäller att lyfta din bar. Kursen är till största delen teoretisk, men innehåller praktiska moment.

Läs mer Läs mindre

Vänta kvar, din sida laddas.