Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

background
GastroMerit

Streamade utbildningar

Nu har du möjlighet att genomföra flera av våra populära lärarledda utbildningar som streamade utbildningar, där du medverkar i utbildningen via din egen dator och en videolänk.

Aktuella streamade utbildningar

GastroMerit

Streamad utbildning - Bli proffs på sociala medier

Att marknadsföra och bygga sitt varumärke genom sociala medier är idag en självklarhet. Men hur gör man egentligen för att nå till rätt målgrupp, komma ut med rätt budskap och uppfattas på det sätt som man själv vill? Under den här kursen går vi igenom de populäraste sociala kanalerna, hur man skapar relevant innehåll och vad man faktiskt inte får göra.
GastroMerit

Streamad utbildning - Grunderna i Excel

Nu erbjuder vi distansundervisning i Excel. Den här kursen går du online och följer en lärarledd utbildning genom din dator eller telefon.
GastroMerit

Streamad utbildning - Schemaläggning och arbetsrätt

Nu erbjuder vi distansundervisning i schemaläggning och arbetsrätt! Den här kursen går du online och följer en lärarledd utbildning genom din dator eller telefon.
GastroMerit

Streamad utbildning - Allergier och intoleranser

Med ökad kunskap om matallergi och intoleranser mot olika födoämnen kan du enklare erbjuda alternativ till gäster som har någon form av matöverkänslighet. Det ger en trygghet och självförtroende för personalen i restaurang och kök. Den här kursen går du online och följer en lärarledd utbildning genom din dator eller telefon.
GastroMerit

Streamad utbildning - Ny som chef

Bra ledarskap är en förutsättning för att lyckas på kort och lång sikt, speciellt i hotell- och restaurangbranschen, där du konkurrerar om både gäster och personal. Här får du som är ny som chef de grundläggande ledarskapsverktyg som krävs för att du ska kunna leda en grupp effektivt, till exempel delegera och följa upp uppgifter, motivera och ge konstruktiv feedback. 
GastroMerit

Streamad utbildning - Schemaläggning och arbetsrätt

Leder du personal och vill bli bättre på schemaläggning? Då är det här kursen för dig.
GastroMerit

Streamad utbildning - Fortsättning i Excel

Lär dig att effektivisera ditt arbete med en fördjupad förståelse för Microsoft Excel.
GastroMerit

Streamad utbildning - Systematiskt arbetsmiljöarbete, SAM - Skapa en bättre arbetsmiljö

Kursen ger dig kunskaper om hur du kan jobba med den fysiska arbetsmiljön och hur man förebygger och hanterar ohälsosam arbetsbelastning. Vi tar också upp kränkande särbehandling, hot, våldsrisker och hur du kan arbeta förebyggande.
GastroMerit

Streamad utbildning - Skapa merförsäljning

En kurs i merförsäljning på restaurang, där du får träna på gästrelationer och hantering av självkänsla. Du lär dig om hur du kan bli bättre på att öka ordervärdet.
GastroMerit

Streamad utbildning - Ekonomi för icke-ekonomer

En streamad ekonomikurs för dig som inte är ekonom men som behöver större kunskap inom ekonomi. Kursen är skräddarsydd för dig inom hotell- och restaurangbranschen.

Streamad utbildning - så här går det till:

Utbildningen görs online via ett videokonferensprogram som du får en länk till någon dag innan kursen startar.
Vi börjar kursen med att gå igenom de olika funktionerna i programmet. I det virtuella mötesrummet kommer du kunna följa utbildningen, höra kursledaren och själv kunna ställa frågor under dagen. 

Det här behöver du för att vara med på en streamad utbildning:

  • Dator
  • Internetuppkoppling
  • En mailadress
  • En miljö där du kan lyssna ostört, gärna med hörlurar.

 

Du kan också välja att gå någon av våra webbutbildningar

GastroMerit

Webbutbildningar - Utveckla din kompetens hemifrån

Hos GastroMerit kan du utbilda dig via webbutbildningar inom bland annat hygien, serveringstillstånd och ansvarsfull alkoholhantering, ekologiska livsmedel och restaurangekonomi. Bokad webbutbildning genomför du när det passar dig och din verksamhet bäst.

Läs mer om GastroMerit

GastroMerit

Utbildningar som utvecklar din verksamhet

Hos oss hittar du ett starkt utbildningsprogram med kurser och utbildningar som passar såväl dig som är ny i branschen som dig som befinner dig mitt i yrkeslivet. Alla är välkomna!

Läs mer Läs mindre

Vänta kvar, din sida laddas.