Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

background
GastroMerit

Utbildningar i juni

Alla lärarledda på plats-utbildningar som är inplanerade hos GastroMerit under juni månad flyttas till hösten 2020. Detta beror på utbrottet av coronaviruset (covid-19).

Martin & Servera bevakar läget och följer kontinuerligt informationen från myndigheterna. Det är viktigt för oss att vi agerar ansvarsfullt och inte bidrar till oro eller smittspridning.

Vi väljer att i stället genomföra flera streamade utbildningar, där du medverkar i utbildningen via videolänk. 
Mer information om detta kan du läsa här.

Nu har vi uppdaterat webbsidan med alla höstens kursstarter. Välkommen att boka in dig!

Kontakta oss gärna om du har frågor på gastromerit@martinservera.se

GastroMerit

Corona-information från GastroMerit

Med anledning av utbrottet av coronaviruset (covid-19) bevakar Martin & Servera läget och följer kontinuerligt informationen från Folkhälsomyndigheten och andra myndigheter. Vi vill bidra till ett ansvarsfullt agerande som vare sig bidrar till oro eller smittspridning.

Streamade utbildningar

GastroMerit

Streamade utbildningar

Nu har du möjlighet att genomföra flera av våra populära lärarledda utbildningar som streamade utbildningar, där du medverkar i utbildningen via din egen dator och en videolänk.

Du kan också välja att gå någon av våra webbutbildningar

GastroMerit

Webbutbildningar - Utveckla din kompetens hemifrån

Hos GastroMerit kan du utbilda dig via webbutbildningar inom bland annat hygien, serveringstillstånd och ansvarsfull alkoholhantering, ekologiska livsmedel och restaurangekonomi. Bokad webbutbildning genomför du när det passar dig och din verksamhet bäst.

Läs mer om GastroMerit

GastroMerit

Utbildningar som utvecklar din verksamhet

Hos oss hittar du ett starkt utbildningsprogram med kurser och utbildningar som passar såväl dig som är ny i branschen som dig som befinner dig mitt i yrkeslivet. Alla är välkomna!

Läs mer om den rådande situationen

Inspiration

Senaste informationen om coronasituationen

Här hittar du samlad information om den rådande situationen. Fakta, tips, sortiment och tjänster för din verksamhet. Tillsammans kan vi göra skillnad och ta oss igenom den här tuffa perioden. Tack för att du håller humör och hoppet uppe!
Läs mer

Vänta kvar, din sida laddas.

Loader