Din order- & leveranskalender
Välj datum för inventering/prisberäkning

Premiumportalen

Premiumportalen – vägen till en enklare och lönsammare vardag

Premiumportalen

Bli medlem i Premiumportalen / Logga in

Premiumportalen

Ökad lönsamhet för Bueno Taco med hjälp av Premiumportalen och Martin & Servera

Bueno Taco är snabbmatsrestaurangen i Alingsås som serverar mexikansk/amerikansk mat med en svensk touch. I ett steg för att se över kostnader och öka lönsamheten i sin verksamhet har de skaffat det kostnadseffektiva kortinlösenavtalet via Premiumportalen.
Inspiration

Premiumportalen sparar mer än 20 miljoner kronor till våra kunder

De restauranger som är anslutna till Premiumportalen kan ta del av ett brett utbud av förmånliga avtal och erbjudanden som till exempel kortinlösenavtal, el och försäkringar.
Inspiration

Så sparade Klappbryggan Restaurang & Café 50 % på sina kortavgifter

Premiumportalen är en tjänst från Martin & Servera där vi samlar färdigförhandlade avtal som underlättar för dig som driver egen restaurang-, bar- eller caféverksamhet. En av våra mest populära tjänster är vårt kortinlösenavtal. Vi pratade med en av våra kunder, Jeanette Sangfelt på Klappbryggan Restaurang & Café i Åkersberg, för att ta reda på vad tjänsten haft för betydelse i hennes verksamhet.
Premiumportalen

Teckna en unik restaurangförsäkring

Söker du efter en försäkringslösning som är helt anpassad för dig som driver restaurangverksamhet? En försäkring med låg premie utan oväntade höjningar, som även ger dina besökare ett extra skydd? Som kund till Martin & Servera har du möjlighet att teckna en sådan försäkring, specialframtagen för dig som driver restaurang. Du hittar försäkringen i Premiumportalen.
Genom Premiumportalen ser vi på Martin & Servera till att du alltid har konkurrenskraftigt prissatta avtal, färdigförhandlade och klara. Allt från kortinlösenavtal till försäkring och bemanning.

Premiumportalen är tjänsten för dig som är kund hos Martin & Servera och är intresserad av de bästa avtalen branschen har att erbjuda. Vi förhandlar fram förmånliga avtal från omkostnadsleverantörer - allt från kortinlösenavtal, WiFi-lösningar och fettåtervinning till musiktjänsten Spotify Business – och du väljer själv vilka avtal du vill ansluta dig till.

Spara tid och pengar

Att driva ett lönsamt företag kräver både tid och pengar. Med Premiumportalen kan du spara in på båda. Du slipper lägga tid på att förhandla med flera olika omkostnadsleverantörer, du får tillgång till tidsinsparande tjänster som till exempel personal- och lönesystem och med vårt nyförhandlade avtal för kortinlösen kan du spara tusentals kronor.

Vi har ett stort antal avtal och erbjudanden som du som kund kan ta del av och utbudet utvecklas löpande. Snart tillkommer bland annat en paketerad företagsförsäkring som är skräddarsydd att passa restaurangverksamheter.

Detta kan Premiumportalen göra för dig:

  • Du sparar pengar genom att få bättre avtalsvillkor
  • Du sparar tid genom att slippa förhandla med olika omkostnadsleverantörer
  • Du får tillgång till tjänster som förenklar din vardag
Video

Om Premiumportalen

Spara in medlemsavgiften flera gånger om

Framförallt är det avtalet med kortinlösen som kan göra stor skillnad i plånboken när räkningarna ska betalas. De medlemmar som använder sig av avtalet för kortinlösen sparar normalt 10 000 kronor och uppåt.

"Jag uppskattar att vi sparar in nära 100 000 kronor per år på våra fem restauranger." säger Marcus Svensson, delägare och grundare av Glenn Sportsbar.

På Premiumportalens sida kan man med hjälp av en kalkyl, baserad på vårt nya kortinlösenavtal, jämföra sina nuvarande kostnader mot de man skulle få med vårt avtal. 

De bästa avtalen i branschen

"Vi förhandlar för ett väldigt stort antal restauranger, vilket ger oss en otroligt stor förhandlingskraft. Det innebär att vi kan erbjuda dig som kund de bästa avtalen i branschen inom de delar vi jobbar med." förklarar Johan Granlund som är chef för Restaurangtjänster.

Antalet medlemmar i Premiumportalen ökar snabbt och det stärker vår förhandlingskraft. Det ger oss möjlighet att löpande gå ut och förnya och förbättra avtalen. Det tillkommer även ständigt nya erbjudanen för medlemmarna att ta del av. Dessa förbättringar informerar vi löpande våra medlemmar om genom vårt nyhetsbrev.

Vad kostar det?

Abonnemangskostnaden för Premiumportalen är 129 kr/månad och kök*. Abonnemanget löper om 12 månader och kostnaden blir därmed 1 548 kr/år.

*En registreringsavgift på 490 kr tillkommer. Priserna är exklusive moms.

Läs mer

Vänta kvar, din sida laddas.

Loader