Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

background
Premiumportalen

Drift/vardag

Försäkringar, ekonomisystem, kassalösningar och mycket annat. När det gäller restaurangens dagliga drift finns det många beslut du måste ta. Vi har valt att förhandla avtal med en rad olika leverantörer för att hjälpa dig med de där vardagliga delarna som bara måste funka. Vilket gör att du inte behöver lägga tid på att förhandla med varje enskilt företag.
Du skaffar vår tjänst Premiumportalen, väljer vilka företag du vill ansluta dig till skickar iväg en intresseanmälan eller ett avtal – klart!

"Vi förhandlar för ett väldigt stort antal restauranger, vilket ger oss en otroligt stor förhandlingskraft. Det innebär att vi kan erbjuda dig som kund de bästa avtalen i branschen inom de delar vi jobbar med."

Aktuella erbjudanden

Premiumportalen

Caspeco Kassasystem

Caspeco är besöksnäringens främsta affärssystem. Molnbaserade lösningar som täcker hela kedjan från kassa och personal till gäster och analys. En enklare väg till lönsamhet. Caspeco Bordsbokning är ett molnbaserat system som fungerar på alla typer av enheter.
Premiumportalen

Royal Streaming

Designad musik som ökar trivsel, förstärker upplevelsen och får både gäster och personal att trivas.
Premiumportalen

Securitas Direct

Varje år byter 2000 företag till Securitas Direct. Byt du med till Sveriges ledande säkerhetsleverantör. Som medlem i Premiumportalen har du möjlighet att få tillgång till flera förmånliga erbjudanden!
Premiumportalen

Trivec Kassasystem

Trivec är en ledande leverantör av betallösningar för restaurang, bar, hotell och café. Lösningarna optimerar betalningen och underlättar styrningen av verksamheten. Kunder som Harrys, Stureplansgruppen och Gröna Lund använder Trivec.

Läs mer

Premiumportalen

Restaurangförsäkring

Som medlem i Premiumportalen har du möjlighet att få ett prisförslag på en skräddarsydd restaurangförsäkring från Söderberg & Partners.

Läs mer
Premiumportalen

Elektronik

Handla snabbt och enkelt till lagerpris i våra Lagershoppar eller med fri frakt på NetOnNet.se. Som medlem i Premiumportalen får Ni ta del av NetOnNets avtalspriser med fri frakt och möjlighet att få statistik på Era köp.

Läs mer
Premiumportalen

Hogia Small Office

Allt fler väljer Hogia. Gör det du med, testa gratis i 30 dagar! Deras grymma support, uppdateringar och en gratis Kom-igång-utbildning ingår alltid när du köper ett program från dem.

Läs mer
Premiumportalen

Förmånlig hygien- och skadedjursavtal med egenkontroll

Skadedjursbekämpning, hygien, egenkontroll samt inspektioner. Rabatterade priser på förmånliga avtalsmodeller som du kan välja på. Beroende på hur stor er verksamhet är kan de erbjuda följande avtalspaket: liten, mellan eller stor.

Läs mer
Premiumportalen

Personal- och lönesystem

100 kronor i rabatt på månadskostnaden för medlemmar i Premiumportalen. Spara tid, pengar och få mer kontroll på din verksamhet med Personalkollen.

Läs mer
Premiumportalen

Paketerbjudande/kassalösningar - nyöppning restaurang

Prisvärd paketlösning från Anker Solutions för kassasystem, kortterminal och inlösenavtal inklusive proffesionell hjälp med behovsanalys och allt praktiskt kring avtal med mera = 1 kontaktperson!

Läs mer
Premiumportalen

Kassasystem för restaurang

Effektivt och mångsidigt kassasystem från Anker Solutions för endast 39 975 kr (ord pris 53 000 kr). AnkerPOS kassasystem är ett komplett och användarvänligt system som fyller alla krav och behov inom HoReCa-sektorn.

Läs mer
Premiumportalen

GastroMerit – Ledarskapsutbildningar

10 % rabatt på hela GastroMerits kursutbud*. Sveriges mest kompetensutvecklande och inspirerande utbildningar för restaurangbranschen hittar du via Martin & Servera och  GastroMerit. *Gäller ej utbildningsresor.

Läs mer

Fler erbjudanden från Premiumportalen

Premiumportalen

Lönsamhet

Att driva en lönsam verksamhet kan ibland vara en utmaning. Att på egen hand förhandla fram det bästa avtalet på kortinlösen kan vara riktigt utmanande, därför har vi gjort det åt dig!
Premiumportalen

Hållbarhet

Att driva en hållbar restaurang är viktigt för vår miljö, för dina gäster och dig som arbetsgivare. Återvinning, grön el, matsvinn och certifiering är några av de områden där du kan använda dig av Premiumportalens färdigförhandlade avtal för att driva en ännu mer hållbar verksamhet.
Premiumportalen

Attraktiv arbetsgivare

Att vara en attraktiv arbetsgivare där medarbetare trivs och stannar kvar en lång tid är en viktig del för att driva en framgångsrik verksamhet. Med hjälp av Premiumportalen och våra färdigförhandlade avtal kan du få hjälp med rekrytering, bemanning och kompetensutveckling.
Premiumportalen

Driva trafik/Öka försäljning

En snygg hemsida, wifi för dina gäster, skön musik och en kurs i hur du skapar merförsäljning. Det här är några av de delar vi har förhandlat fram konkurrenskraftiga avtal kring.
Läs mer

Vänta kvar, din sida laddas.

Loader