Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

background
Premiumportalen

Driva trafik/Öka försäljning

En snygg hemsida, wifi för dina gäster, skön musik och en kurs i hur du skapar merförsäljning. Det här är några av de delar vi har förhandlat fram konkurrenskraftiga avtal kring.
Du skaffar vår tjänst Premiumportalen, väljer vilka företag du vill ansluta dig till skickar iväg en intresseanmälan eller ett avtal – klart!

Aktuella erbjudanden

Premiumportalen

Royal Streaming

Designad musik som ökar trivsel, förstärkar upplevelsen och får både gäster och personal att trivas.
Premiumportalen

Caspeco Bordsbokning

Caspeco är besöksnäringens främsta affärssystem. Molnbaserade lösningar som täcker hela kedjan från kassa och personal till gäster och analys. En enklare väg till lönsamhet. Caspeco Bordsbokning är ett molnbaserat system som fungerar på alla typer av enheter.
Premiumportalen

FACEBOOK WIFI - Check in for Free WiFi by LobuWiFi.com

Låt era besökare checka in på Facebook för gratis WiFi med LobuWiFi. Som medlem i Premiumportalen har du över 20 % rabatt på Facebook WiFi!

Läs mer
Premiumportalen

GastroMerit – Skapa merförsäljning

10 % rabatt på hela GastroMerits kursutbud*. Sveriges mest kompetensutvecklande och inspirerande utbildningar för restaurangbranschen hittar du via Martin & Servera och  GastroMerit. *Gäller ej utbildningsresor.

Läs mer

Fler erbjudanden från Premiumportalen

Premiumportalen

Lönsamhet

Att driva en lönsam verksamhet kan ibland vara en utmaning. Att på egen hand förhandla fram det bästa avtalet på kortinlösen kan vara riktigt utmanande, därför har vi gjort det åt dig!
Premiumportalen

Drift/vardag

Försäkringar, ekonomisystem, kassalösningar och mycket annat. När det gäller restaurangens dagliga drift finns det många beslut du måste ta. Vi har valt att förhandla avtal med en rad olika leverantörer för att hjälpa dig med de där vardagliga delarna som bara måste funka. Vilket gör att du inte behöver lägga tid på att förhandla med varje enskilt företag.
Premiumportalen

Hållbarhet

Att driva en hållbar restaurang är viktigt för vår miljö, för dina gäster och dig som arbetsgivare. Återvinning, grön el, matsvinn och certifiering är några av de områden där du kan använda dig av Premiumportalens färdigförhandlade avtal för att driva en ännu mer hållbar verksamhet.
Premiumportalen

Attraktiv arbetsgivare

Att vara en attraktiv arbetsgivare där medarbetare trivs och stannar kvar en lång tid är en viktig del för att driva en framgångsrik verksamhet. Med hjälp av Premiumportalen och våra färdigförhandlade avtal kan du få hjälp med rekrytering, bemanning och kompetensutveckling.
Läs mer

Vänta kvar, din sida laddas.

Loader