Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

background
Premiumportalen

Driva trafik/Öka försäljning

Skön musik, molnbaserade lösningar för bordsbokning och en kurs i hur du skapar merförsäljning. Det här är några av de delar vi har förhandlat fram konkurrenskraftiga avtal kring.
Du skaffar vår tjänst Premiumportalen, väljer vilka företag du vill ansluta dig till skickar iväg en intresseanmälan eller ett avtal – klart!

Nyhet i Premiumportalen - Leeroy

Tjänster

Öka din onlineförsäljning med det enkla verktyget från Leeroy

Att erbjuda dina gäster att enkelt förbeställa sin take away är något som har blivit otroligt uppskattat under det senaste året. Med Leeroys lösning får du både en snygg beställningsportal och en app för dina gäster. Gör en digital uppgradering till app, onlinebutik, kassa och köksdisplay.
Via Premiumportalen får du 10% rabatt oavsett vilken lösning du väljer, pris från 675:-/månad. I erbjudandet ingår även tjänsten Online ordering gratis de första 6 månaderna till ett värde av 2154 kr.
*Erbjudandet gäller när du tecknar ett nytt avtal eller förlänger din avtalsperiod.

Aktuella erbjudanden

Premiumportalen

Molnbaserat bordsbokning!

Som medlem i Premiumportalen erbjuder vi 20% rabatt på månadsavgiften*. Bokad.se är systemet där du kan hantera fler bokningsbara aktiviteter. Till exempel kan du boka bord, shuffleboard och bowling i samma bokning. Det finns även en separat avhämtningsmodul där man kan hantera take away-beställningar.  
*Kan ej kombineras med andra rabatter/erbjudanden.

Premiumportalen

Gratis powerbank för restaurang, bar och café

Vill du erbjuda dina gäster en modern och säker lösning på mobilladdning? Med Brick får du en kostnadsfri station med powerbanks till din verksamhet. Som medlem i Premiumportalen kommer du även kunna erbjuda dina gäster gratis laddning.
Premiumportalen

Royal Streaming

Designad musik som ökar trivsel, förstärkar upplevelsen och får både gäster och personal att trivas.
Premiumportalen

Caspeco Bordsbokning

Caspeco är besöksnäringens främsta affärssystem. Molnbaserade lösningar som täcker hela kedjan från kassa och personal till gäster och analys. En enklare väg till lönsamhet. Caspeco Bordsbokning är ett molnbaserat system som fungerar på alla typer av enheter.
Premiumportalen

GastroMerit – Skapa merförsäljning

10 % rabatt på hela GastroMerits kursutbud*. Sveriges mest kompetensutvecklande och inspirerande utbildningar för restaurangbranschen hittar du via Martin & Servera och  GastroMerit. *Gäller ej utbildningsresor.

Läs mer

Fler erbjudanden från Premiumportalen

Premiumportalen

Lönsamhet

Att driva en lönsam verksamhet kan ibland vara en utmaning. Att på egen hand förhandla fram det bästa avtalet på kortinlösen kan vara riktigt utmanande, därför har vi gjort det åt dig!
Premiumportalen

Drift/vardag

Försäkringar, ekonomisystem, kassalösningar och mycket annat. När det gäller restaurangens dagliga drift finns det många beslut du måste ta. Vi har valt att förhandla avtal med en rad olika leverantörer för att hjälpa dig med de där vardagliga delarna som bara måste funka. Vilket gör att du inte behöver lägga tid på att förhandla med varje enskilt företag.
Premiumportalen

Hållbarhet

Att driva en hållbar restaurang är viktigt för vår miljö, för dina gäster och dig som arbetsgivare. Återvinning, grön el, matsvinn och certifiering är några av de områden där du kan använda dig av Premiumportalens färdigförhandlade avtal för att driva en ännu mer hållbar verksamhet.
Premiumportalen

Attraktiv arbetsgivare

Att vara en attraktiv arbetsgivare där medarbetare trivs och stannar kvar en lång tid är en viktig del för att driva en framgångsrik verksamhet. Med hjälp av Premiumportalen och våra färdigförhandlade avtal kan du få hjälp med rekrytering, bemanning och kompetensutveckling.

Läs mer Läs mindre

Vänta kvar, din sida laddas.