Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

background
Premiumportalen

Hållbarhet

Att driva en hållbar restaurang är viktigt för vår miljö, för dina gäster och dig som arbetsgivare. Återvinning, grön el, matsvinn och certifiering är några av de områden där du kan använda dig av Premiumportalens färdigförhandlade avtal för att driva en ännu mer hållbar verksamhet.
Du skaffar vår tjänst Premiumportalen, väljer vilka företag du vill ansluta dig till skickar iväg en intresseanmälan eller ett avtal – klart!

Aktuella erbjudanden

Premiumportalen

KRAV-certifiering

Extra förmånligt: KRAV-certifiera din restaurang. Genom att KRAV-certifiera din restaurang stärker du ert varumärke och visar upp det goda arbete ni gör för gästerna.

Läs mer
Premiumportalen

Nordic Green Energy - Klimatvänlig el

Ett riktigt bra elavtal är ett du inte behöver tänka på. När gästerna väntar ska elen bara fungera och när räkningarna betalats ska kassan fortfarande vara fylld. Som medlem i Premiumportalen får du personlig rådgivning och ett elavtal som är skräddarsytt för din verksamhet så du slipper att ens tänka på det. Slipp stress, över elen i alla fall.

Läs mer
Premiumportalen

Karma - gör ditt överskott lönsamt

Med Karmas app kan du enkelt sälja bra mat som riskerar att slängas. Du minskar ditt matsvinn, samtidigt som du får ökade intäkter, når nya kunder och skyddar miljön. Som medlem i Premiumportalen kan du nu testa Karma avgiftsfritt i 1 månad, du behåller alltså 100 % av försäljningen!

Läs mer
Premiumportalen

Återvinning

PreZero erbjuder effektiva avfalls- och återvinningslösningar med fokus på kundens behov och långsiktig hållbarhet. Just nu får alla medlemmar i Premiumportalen 15 % rabatt på ordinarie priser för våra återvinningslösningar.


Läs mer
Premiumportalen

Fettåtervinning

20 % rabatt på återvinningsavgiften samt fri startavgift till ett värde av 250 kr. Kvalitets- och miljöcertifierad återvinning som du kan lita på!

Läs mer
Premiumportalen

GastroMerit - Hållbarhet och minskat matsvinn

10 % rabatt på hela GastroMerits kursutbud*. Sveriges mest kompetensutvecklande och inspirerande utbildningar för restaurangbranschen hittar du via Martin & Servera och  GastroMerit. *Gäller ej utbildningsresor.

Läs mer

Fler erbjudanden från Premiumportalen

Premiumportalen

Lönsamhet

Att driva en lönsam verksamhet kan ibland vara en utmaning. Att på egen hand förhandla fram det bästa avtalet på kortinlösen kan vara riktigt utmanande, därför har vi gjort det åt dig!
Premiumportalen

Drift/vardag

Försäkringar, ekonomisystem, kassalösningar och mycket annat. När det gäller restaurangens dagliga drift finns det många beslut du måste ta. Vi har valt att förhandla avtal med en rad olika leverantörer för att hjälpa dig med de där vardagliga delarna som bara måste funka. Vilket gör att du inte behöver lägga tid på att förhandla med varje enskilt företag.
Premiumportalen

Attraktiv arbetsgivare

Att vara en attraktiv arbetsgivare där medarbetare trivs och stannar kvar en lång tid är en viktig del för att driva en framgångsrik verksamhet. Med hjälp av Premiumportalen och våra färdigförhandlade avtal kan du få hjälp med rekrytering, bemanning och kompetensutveckling.
Premiumportalen

Driva trafik/Öka försäljning

Skön musik, molnbaserade lösningar för bordsbokning och en kurs i hur du skapar merförsäljning. Det här är några av de delar vi har förhandlat fram konkurrenskraftiga avtal kring.

Läs mer Läs mindre

Vänta kvar, din sida laddas.