Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

background
Premiumportalen

Lönsamhet

Att driva en lönsam verksamhet kan ibland vara en utmaning. Att på egen hand förhandla fram det bästa avtalet på kortinlösen kan vara riktigt utmanande, därför har vi gjort det åt dig!

De medlemmar som använder sig av avtalet för kortinlösen sparar normalt 10 000 kronor och uppåt. Vill du veta vad du kommer spara? Använd kalkylen på sidan för kortinlösen och jämför dina nuvarande kostnader mot de du kommer få med vårt avtal.

Inom området lönsamhet erbjuder vi även flera andra färdigförhandlade avtal inom bland annat vinstoptimering, riktigt bra lojalitetsavtal och utbildningar. 

Du skaffar vår tjänst Premiumportalen, väljer vilka företag du vill ansluta dig till, skickar iväg en intresseanmälan eller ett avtal – klart!

Aktuella erbjudanden

Premiumportalen

Zettle Go, för restaurang, bar & café

Som medlem i Premiumportalen erbjuds du 1% per transaktion istället för 1,85% för Visa och MasterCard (1,85 % på övriga kort). Gäller även dig som redan har ett Zettle Kassaregister.

Premiumportalen

Avtal kortinlösen

Med detta avtal från Swedbank får du ett av Sveriges bästa priser på korttransaktioner. Avtalet gäller för bank- och kreditkort utfärdade i Sverige och EU, samt företagskort och även kort utfärdade utanför EU. 

Läs mer
Premiumportalen

Bra priser på hyra av kortterminaler

Hyra av kortterminaler med 15 % rabatt! Du betalar 298 kr/månad. En kartong kassarullar ingår när du tecknar avtal.

Läs mer
Premiumportalen

Lönsamhetsanalys

Som medlem i Premiumportalen har du 1000 kr i rabatt på lönsamhetsanalysen från Vinstoptimering!

Läs mer
Premiumportalen

GastroMerit – Ekonomi för icke-ekonomer

10 % rabatt på hela GastroMerits kursutbud*. Sveriges mest kompetensutvecklande och inspirerande utbildningar för restaurangbranschen hittar du via Martin & Servera och  GastroMerit. *Gäller ej utbildningsresor.

Läs mer
Premiumportalen

Förmånspris på terminalhyra från Nets

Ta chansen att uppgradera er betallösning med nya snabba terminaler för bästa kundupplevelse!

Fler erbjudanden från Premiumportalen

Premiumportalen

Drift/vardag

Försäkringar, ekonomisystem, kassalösningar och mycket annat. När det gäller restaurangens dagliga drift finns det många beslut du måste ta. Vi har valt att förhandla avtal med en rad olika leverantörer för att hjälpa dig med de där vardagliga delarna som bara måste funka. Vilket gör att du inte behöver lägga tid på att förhandla med varje enskilt företag.
Premiumportalen

Hållbarhet

Att driva en hållbar restaurang är viktigt för vår miljö, för dina gäster och dig som arbetsgivare. Återvinning, grön el, matsvinn och certifiering är några av de områden där du kan använda dig av Premiumportalens färdigförhandlade avtal för att driva en ännu mer hållbar verksamhet.
Premiumportalen

Attraktiv arbetsgivare

Att vara en attraktiv arbetsgivare där medarbetare trivs och stannar kvar en lång tid är en viktig del för att driva en framgångsrik verksamhet. Med hjälp av Premiumportalen och våra färdigförhandlade avtal kan du få hjälp med rekrytering, bemanning och kompetensutveckling.
Premiumportalen

Driva trafik/Öka försäljning

Skön musik, molnbaserade lösningar för bordsbokning och en kurs i hur du skapar merförsäljning. Det här är några av de delar vi har förhandlat fram konkurrenskraftiga avtal kring.

Läs mer Läs mindre

Vänta kvar, din sida laddas.