Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

background
Tjänster

Kortinlösen

1600 av Martin & Serveras kunder använder redan vårt förmånliga kortinlösenavtal genom Swedbank. Vill du också ta reda på hur mycket pengar du skulle kunna spara genom att byta avtal? Vi hjälper dig med analysen och du får svar inom en arbetsdag.

Du har med största sannolikhet ett kortinlösenavtal för din verksamhet som möjliggör för dina gäster att betala med kort. Vi vet att dessa avtal och fakturor inte alltid är så enkla att förstå. Därför kan vi hjälpa dig att göra en jämförelse mellan ditt nuvarande avtal och vårt avtal, för att se hur mycket pengar du har möjlighet att spara.

"De kunder som bytt till vårt kortinlösenavtal sparar i snitt 10 000 till 20 000 kr per år!"

Rebecca Thorsen, Premiumportalen

Vi hjälper dig med analysen

För att kunna göra analysen behöver vi din senaste kortinlösenfaktura. Om du inte har den digitalt går det bra att fotografera fakturan med din mobilkamera. Maila din faktura/bild och dina kontaktuppgifter till premiumportalen@martinservera.se

Fakta om Martin & Serveras kortinlösenavtal:

  • Avtalet fungerar på alla typer av kort*, oavsett om det är bankkort, kredit, företagskort eller utländska kort som dina gäster använder.
  • Bytet tar som mest 15 bankdagar. Du får sedan ett nytt redovisningsnummer/babsnummer.
  • Kortinlösenavtalet är ett av våra många erbjudanden i Premiumportalen.

*Undantag: Amex och Diners.

Läs mer

Inspiration

Så sparade Klappbryggan Restaurang & Café 50 % på sina kortavgifter

Premiumportalen är en tjänst från Martin & Servera där vi samlar färdigförhandlade avtal som underlättar för dig som driver egen restaurang-, bar- eller caféverksamhet. En av våra mest populära tjänster är vårt kortinlösenavtal. Vi pratade med en av våra kunder, Jeanette Sangfelt på Klappbryggan Restaurang & Café i Åkersberg, för att ta reda på vad tjänsten haft för betydelse i hennes verksamhet.
Premiumportalen

Premiumportalen – vi hjälper dig med lönsamma avtal

Premiumportalen ser till att du får en enklare och mer lönsam vardag. Vi hjälper dig att skaffa konkurrenskraftigt prissatta avtal, färdigförhandlade och klara. Allt från kortinlösenavtal till försäkring och bemanning.
Läs mer

Vänta kvar, din sida laddas.

Loader