Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

background
Martin & Servera – Produkter att lita på!
Kunskap

Martin & Servera – Produkter att lita på!

Den största delen av våra egna märkesvaror hittar du under varumärket Martin & Servera. Produkterna är noga kontrollerade för att möta våra höga krav på både smak och kvalitet. Det är bra produkter till ännu bättre priser, som passar alla, oavsett om du driver ett café, en pizzeria, ett skolkök eller en fine dining-restaurang.
Vi ställer höga krav på de produkter som får bära vårt namn. De är noga utvalda för sin höga kvalitet, goda smak och sina specifika egenskapers skull. De är framtagna för att matcha era önskemål. Självfallet ställer vi precis lika höga krav på våra leverantörer; de ska följa Martin & Serveras kvalitetskrav och uppförandekod med hänsyn till socialt ansvar och hållbarhet. 

Fullständig produktinformation

Alla produkter under Martin & Serveras egna märkesvaror har fullständiga produktblad i Dabas. Här finns all produktfakta samlad och du hittar till exempel information om innehåll, ursprung, näringsdeklaration, allergenförteckning och vikt.

Läs mer

Sortiment

I sortimentet: Våra egna märkesvaror

Här har vi samlat alla våra egna varor. Du hittar bland annat köksredskap från Destino, non-food produkter från Formo, en serie delikatesser och premiumprodukter från Martin & Servera Premium, kaffeprodukter från Martin Olsson Kaffe och basvaror av bra kvalitet till bra pris under varumärket Martin & Servera.

Läs mer Läs mindre

Vänta kvar, din sida laddas.