Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

GastroMerit

Filtrera ditt resultat
GastroMerit

Kurser som passar dig i offentlig verksamhet

GastroMerit är Martin & Serveras utbildningsverksamhet och här hittar du kurser för dig och din personal. Kursledarna är handplockade för sin förmåga att lära ut och inspirera. Här utbildas proffs av proffs.
GastroMerit

Nya kurser hos GastroMerit

Här hittar du ett urval av våra nya kurser.
GastroMerit

Webbutbildning - Allergier och intoleranser för restaurang

Med denna kurs håller du dig uppdaterad gällande det senaste inom kost, hälsa, allergier, intoleranser och får en ökad förståelse för olika kostönskemål och behov.
GastroMerit

Webbutbildning - Allergier och intoleranser för offentlig verksamhet

Med denna kurs håller du inom offentlig verksamhet dig uppdaterad gällande det senaste inom kost, hälsa, allergier, intoleranser och får en ökad förståelse för olika kostönskemål och behov.
GastroMerit

Nyhet! Inspirationsresa till San Francisco

Nu har du chansen att följa med oss och låta dig inspireras av de vackra landskapen och den amerikanska kulturen i en av USA:s bästa storstäder, San Francisco!
GastroMerit

Nyhet! Inspirationsresa till Portugal

Följ med oss på en inspirerande resa till Portugal och upplev den magiska Duorodalen. Du kommer att få smaka och lära dig mer om allt från traditionell till modern portugisisk mat och dryck.
GastroMerit

Nyhet! Inspirationsresa till Mexiko och Oaxaca

Följ med på inspirationsresa till Mexiko och Oaxaca där du kommer att inspireras av det genuina och det moderna mexikanska köket.
GastroMerit

Nyhet! Moderna desserter med enkla tekniker

Under denna kurs får du hjälp med enkla tekniker för tillagning av egengjorda desserter och lär dig skapa snygga presentationer. Vi går igenom smarta arbetssätt som hjälper dig bli både effektiv och nytänkande.
GastroMerit

Nyhet! Kaffeskola

Under en spännande halvdag får du lära dig om kaffebönans historia och får en inblick i dagens kaffetrender. Vi går dessutom igenom hur man tar fram de bästa smakerna ur det kaffe ni använder i er verksamhet.
GastroMerit

Webbutbildning - Ekologiska livsmedel för offentlig sektor

Under den här utbildningen får du en ökad kunskap om ekologiska livsmedel. Vi besvarar bland annat frågor som vad ekologiskt egentligen är, hur man får ekonomi i inköpen av ekologiskt och vilka fördelar det finns med att välja ekologiskt.
GastroMerit

Nyhet! Stresshantering

Minska din stress! Med en blandning av teori och praktiska övningar får du lära dig att hantera stress genom att förstå hur hjärnan fungerar och hur du kan stimulera den för att skapa hållbara förändringar.
GastroMerit

Nyhet! Webbutbildning - Grunderna i restaurangekonomi

Denna kurs ger dig en grundläggande introduktion till hur man skapar en lönsam restaurang. Här får du lära dig att sätta rätt priser och se till att lyfta fram och sälja den mat och de drycker som bidrar mest till restaurangens lönsamhet.

Vänta kvar, din sida laddas.

Loader