Din order- & leveranskalender
Välj datum för inventering/prisberäkning

GastroMerit

GastroMerit – Utbildningar för dig i restaurangbranschen

Så bokar du en kurs:

Bokning sker på respektive kurssida. Du kan också boka via telefon, 08–722 26 00, via e-post, eller genom din säljare hos Martin & Servera.

GastroMerit

Uthyres: Lokaler för möten i matens tecken

I Årsta strax utanför tullarna, finns våra fina konferens- och festlokaler. Här kan du kombinera konferensdagar med mat och dryck i alla dess former. Vi har, förutom toppmoderna konferenslokaler, även ett inspirationskök för gemensam matlagning och vinkällare.

Läs mer
GastroMerit

Sommelierutbildning – utbildningen för dig som vill bli sommelier

Diplomutbildningen till sommelier sträcker sig över en termin och är anpassad för dig som vill arbeta praktiskt som sommelier. Under terminen varvas teoretiska föreläsningar med dryckesprovningar.
Inspiration

Terminsstart Kökschefsutbildning

En av diplomutbildningarna som går hos GastroMerit är utbildningen till kökschef. Vi har pratat med Stefano Catenacci och Elin Wiström om förväntningarna inför terminen.
Inspiration

Restaurant Manager - Utbildningen som rustar ledare

Martin & Serveras Restaurant Manager-utbildning vänder sig till den som vill få tid och möjlighet att utvecklas i sitt ledarskap. Här får kursdeltagarna ökad kunskap i form av teorier, modeller och verktyg för att driva en lönsam och effektiv restaurangverksamhet. En av dem som gått utbildningen är Klas Lindberg, årets kock 2012 och egenföretagare med bred erfarenhet av restaurangbranschen i Sverige och utomlands.
Martin & Serveras utbildningsverksamhet heter GastroMerit. Vi erbjuder restaurangutbildningar med målet att utbilda framtidens bästa restaurang- och kökschefer, restaurangägare, hovmästare, servispersonal, kockar, kallskänkor, matlagare och sommelierer.

Hos oss hittar du branschutbildningar för restaurang inom matlagning, ledarskap, ekonomi, service, hygien och dryckeskunskap.

GastroMerit

Höstens kurskatalog

Nu släpper vi höstens kurskatalog med nya kurser och kursdatum! Du kan läsa om och boka utbildningar direkt på vår hemsida samt läsa kurskatalogen som pdf.

Köksutbildningar

Bland våra köksutbildningar hittar du kurser som utvecklar dig i köket. Du kan bland annat lära dig mer om surdegsbröd, franska bakverk och grillat. Vi erbjuder också specialkurser inom områden som japansk matlagning, skolmat och styckning av kött.

Dryckesutbildningar

Bland våra dryckesutbildningar hittar du kurser som utvecklar dina kunskaper inom vin, barteknik, cocktails och drinkar. Vi erbjuder även sommelierutbildningen som är en terminsutbildning.

Ekonomiutbildningar

Här hittar du kurser och utbildningar som gör ditt arbete både enklare och mer lönsamt. Restaurangekonomi med MOR Online, Restaurant Manager och ekonomi för icke-ekonomer är bara några av kurserna som erbjuds under detta område.

Service- och ledarskapsutbildningar

Bra ledarskap, varmt värdskap och inspirerad personal hjälper dig till ökad lönsamhet i din verksamhet. Här hittar du kurser för både dig själv och dina anställda. Bland våra kurser hittar du både fördjupningskurser för ledare, försäljningsinriktade kurser liksom service och värdskap.

Hygien och livsmedelssäkerhet

Här hittar du grundläggande och viktiga kurser för dig som arbetar med livsmedel. Vi erbjuder både online- och lärarledda kurser.

Diplomutbildningar

Här kan du läsa mer om våra tre branschunika terminsutbildningar och diplomutbildningar. Hos oss kan du utbilda dig till Diplomerad Restaurant Manager, Kökschef och Sommelier.

Onlineutbildningar

GastroMerit erbjuder fem olika webbutbildningar inom hygien, serveringstillstånd och ansvarsfull alkoholhantering. Fördelen med en webbutbildning är att du kan genomföra den när det passar dig och din verksamhet bäst.

Mat- och inspirationsresor

Är du nyfiken och vill uppleva något helt nytt? Res med oss på GastroMerit! Vi erbjuder flera unika studieresor, bland annat till Tokyo och New York.

Kontakta GastroMerit

Har du frågor om GastroMerit? Vill du veta mer om en speciell kurs eller utbildning? Fyll i formuläret nedan så återkommer vi till dig med mer information och svar på dina frågor.

Läs mer

Vänta kvar, din sida laddas.

Loader