Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

GastroMerit

Inspirationsresa till Piemonte 2023

Möt våren i Piemonte tillsammans med GastroMerit! En mat- och dryckesresa som vänder sig till dig som är nyfiken på vad regionen i nordvästra i Italien har att bjuda på inom gastronomi. Inspireras och utvecklas i din yrkesroll.
GastroMerit

Matsvinn: en workshop för ett hållbart köksarbete i praktiken

Matsvinn är en av de viktigaste frågorna att tackla både nu och i framtiden. Boka in en heldag med Generation Waste och ta dina kunskaper till nya höjder.
GastroMerit

Gratiskurser: För dig i Göteborgsregionen

Tillhör du Göteborgsregionen? Grattis! Då har du möjlighet att få gå några av våra kurser gratis.
GastroMerit

Streamad utbildning - En servicekurs för dig som är ny i restaurangbranschen

Har du nya medarbetare som arbetar i restaurangbranschen för första gången eller är du själv en av dem? Under den här halvdagen får du grunderna i vad bra service innebär. Du får också kunskaper som är viktiga för att utvecklas och trivas i servicebranschen.
GastroMerit

Skräddarsydd hållbarhetsutbildning med Sébastien Boudet

”Kunskapslyft för en grön matkultur” är en skräddarsydd utbildning i tre delar för restaurangchefer och köksmästare på Coors alla enheter. GastroMerit fick förtroendet att leverera utbildningen och den första delen om hållbar matproduktion och matkonsumtion leddes av Sebastien Boudet. Det blev en succé! Möt Ann-Charlott Sjökvist, förändringsledare inom hållbarhet på Food and Beverage Sverige, Coor.
GastroMerit

Planera event och catering: från idé till nöjd kund

Vill du lära dig att professionellt strukturera och genomföra varje steg av ett event – från kundmöte till fakturering? Då är den här kursen perfekt för dig.
GastroMerit

Värdskap, service och gästkommunikation

Att arbeta med värdskap och service på hotell och restaurang, kan vara det roligaste som finns! Den här kursen vänder sig till dig som arbetar med service inom hotell och restaurang.
GastroMerit

Webbutbildning - Grundutbildning i service och bemötande

Vill du öka kundnöjdheten och bli bättre på att möta dina kunders förväntningar? Kursen vänder sig till dig som arbetar inom café och restaurang och vill höja nivån på verksamhetens service och bemötande.
GastroMerit

En servicekurs för dig som är ny i restaurangbranschen

Har du nya medarbetare som arbetar i restaurangbranschen för första gången eller är du själv en av dem? Under den här halvdagen får du grunderna i vad bra service innebär. Du får också kunskaper som är viktiga för att utvecklas och trivas i servicebranschen.
GastroMerit

Webbutbildning - Sund arbetsplats

Få kunskap om hur du skapar en sund arbetsplats där dina medarbetare trivs. Kursen riktar sig till dig som har en ledande befattning inom din verksamhet.
GastroMerit

Streamad utbildning - Köksekonomi

En stremad utbildning för dig som vill veta hur du ökar lönsamheten för din meny och få insikt i hur man ska prissätta sina rätter för att få önskad lönsamhet. Den här kursen går igenom delar som kalkylering, prissättning, menyplanering och menyoptimering.

GastroMerit

Skapa merförsäljning

Bra ledarskap, varmt värdskap och inspirerad personal hjälper dig till ökad lönsamhet i din verksamhet.
GastroMerit

Streamad utbildning - Fortsättning i Excel

Lär dig att effektivisera ditt arbete med en fördjupad förståelse för Microsoft Excel.
GastroMerit

Webbutbildning - Svåra samtal

Som ledare finns det saker och situationer som inte känns så roligt eller inspirerande men som ändå måste göras. Svåra samtal är en sådan sak som många ledare oroar sig för. Den här utbildningen ger dig insikt och verktyg att hantera chefens lite svårare samtal.
GastroMerit

Webbutbildning - Feedback och feedbackkultur

Aktiv feedback gör att både människor och organisationer utvecklas och därigenom blir både arbetsklimat och resultat bättre. ”Feedback och feedbackkultur” är en utbildning där du lär dig teknik och synsätt när det kommer till konstruktiv feedback och du får tips kring hur du kan agera i olika situationer.
GastroMerit

Webbutbildning - ekologiska livsmedel för offentlig sektor

Erbjud måltidspersonal i skolor, förskolor och äldreomsorg att lära sig mer om varför ekologisk produktion och konsumtion är viktig, både för hälsan och vår planet.
GastroMerit

Nyhet! Hygienutbildningar via webb nu på engelska

Personal som arbetar i köken på skolor, förskolor och äldreboenden har inte alltid svenska som sitt första språk.
GastroMerit

Corona-information från GastroMerit

Med anledning av den pågående coronapandemin bevakar Martin & Servera läget och följer kontinuerligt informationen från Folkhälsomyndigheten och andra myndigheter. Vi vill bidra till ett ansvarsfullt agerande som vare sig bidrar till oro eller smittspridning.

För våra lärarledda kurser har vi rutiner som gör att du som kursdeltagare ska känna dig trygg när du är på kurs hos oss. Som ett alternativ till lärarledda kurser hos oss på GastroMerit har vi alltid ett stort antal streamade utbildningar och webbutbildningar tillgängliga online.
GastroMerit

Kurser som passar dig i offentlig verksamhet

GastroMerit är Martin & Serveras utbildningsverksamhet och här hittar du kurser för dig och din personal. Kursledarna är handplockade för sin förmåga att lära ut och inspirera. Här utbildas proffs av proffs.
GastroMerit

Streamade utbildningar

Nu har du möjlighet att genomföra flera av våra populära lärarledda utbildningar som streamade utbildningar, där du medverkar i utbildningen via din egen dator och en videolänk.
GastroMerit

Streamad utbildning - Bli proffs på sociala medier

Att marknadsföra och bygga sitt varumärke genom sociala medier är idag en självklarhet. Men hur gör man egentligen för att nå till rätt målgrupp, komma ut med rätt budskap och uppfattas på det sätt som man själv vill? Under den här kursen går vi igenom de populäraste sociala kanalerna, hur man skapar relevant innehåll och vad man faktiskt inte får göra.
GastroMerit

Nyckeln till ökad lönsamhet

En kurs för dig som vill få nycklarna till hur du bäst mäter och förbättrar din verksamhet.
Med fokus på ökad lönsamhet.
GastroMerit

Webbutbildning - Systematiskt arbetsmiljöarbete, SAM

Kursen ger dig kunskaper om hur du kan arbeta med den fysiska arbetsmiljön och hur man förebygger och hanterar ohälsosam arbetsbelastning. Vi tar också upp kränkande särbehandling, hot, våldsrisker och hur du kan arbeta förebyggande.
GastroMerit

Matresa till San Sebastián

Res med oss på matresa till Baskien och gastronomins Mekka, San Sebastián på Spaniens nordkust! Matresan vänder sig till dig som är nyfiken på trender och som söker inspiration för att utvecklas i din yrkesroll.

Läs mer Läs mindre

Vänta kvar, din sida laddas.