Din order- & leveranskalender
Välj datum för inventering/prisberäkning

Ekonomiutbildningar

Här hittar du kurser och utbildningar som gör ditt arbete både enklare och mer lönsamt.

Restaurangekonomi med MOR Online, Restaurant Management, och ekonomi för icke-ekonomer är bara några av kurserna som erbjuds under detta område. I alla kurser och utbildningar ingår kursdokumentation, lunch och fika. Efter genomförd kurs och utbildning får du diplom, som ett deltagarbevis.

GastroMerit

Fortsättning i Excel

Lär dig att effektivisera ditt arbete med en fördjupad förståelse för Microsoft Excel.
GastroMerit

Diplomerad Restaurant Manager

Med vår diplomerade utbildning till Restaurant Manager får du kunskap och verktyg för hur du driver en framgångsrik restaurangverk­samhet. Kursen vänder sig till dig som är, eller vill bli krögare, till restaurangchefer, köksmästare eller dig som har personalansvar och annan ledarroll.
GastroMerit

Restaurangekonomi med MOR Online

Vill veta hur du kan påverka din råvarukostnad och få insikt i hur du ska prissätta dina rätter för att få önskad lönsamhet? Den här kursen ger dig grunderna i restaurangekonomi och kalkylering med hjälp av restaurangekonomiprogrammet MOR Online.
GastroMerit

Nyhet! Diplomerad kökschef

GastroMerits nya kökschefsutbildning är en vidareutbildning som ger dig fördjupade kunskaper inom ekonomi, ledarskap, organisation, service och produktkunskap.
GastroMerit

Grunderna i Excel

Lär dig grunderna i Microsoft Excel – ett kraftfullt och enkelt verktyg som kan användas för bland annat budget, rapportering, kalkylering, arbetsscheman och listor. Prislistor, menyer samt tidplaner är andra användningsområden.
GastroMerit

Ekonomi för icke-ekonomer

Ekonomikursen för dig som inte är ekonom men som behöver större kunskap inom ekonomi. Kursen är skräddarsydd för dig inom hotell- och restaurangbranschen.
GastroMerit

Tredagarskurs – Ekonomi för hotell och restaurang

Här får du kännedom om ekonomistyrning, lär dig tolka ekonomiska rapporter och bedöma hur olika prisstrategier påverkar resultatet.
Läs mer

Vänta kvar, din sida laddas.

Loader