Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

Ekonomiutbildningar

Här hittar du kurser och utbildningar som gör ditt arbete både enklare och mer lönsamt.

Restaurangekonomi, Restaurant Management och ekonomi för icke-ekonomer är bara några av kurserna som erbjuds under detta område. I alla kurser och utbildningar ingår kursdokumentation, lunch och fika. Efter genomförd kurs och utbildning får du diplom, som ett deltagarbevis.

GastroMerit

Köksekonomi

Vill ni veta hur ni ökar lönsamheten för er meny och få insikt i hur man ska prissätta sina rätter för att få önskad lönsamhet? Den här kursen går igenom delar som kalkylering, prissättning, menyplanering och menyoptimering.
GastroMerit

Köksekonomi - skräddarsydd kurs

Skräddarsydd utbildning
Vill ni veta hur ni ökar lönsamheten för er meny och få insikt i hur man ska prissätta sina rätter för att få önskad lönsamhet? Den här kursen går igenom delar som kalkylering, prissättning, menyplanering och menyoptimering.
GastroMerit

Ekonomi för icke-ekonomer

Ekonomikursen för dig som inte är ekonom men som behöver större kunskap inom ekonomi. Kursen är skräddarsydd för dig inom hotell- och restaurangbranschen.
GastroMerit

Grunderna i Excel

Lär dig grunderna i Microsoft Excel – ett kraftfullt och enkelt verktyg som kan användas för bland annat budget, rapportering, kalkylering, arbetsscheman och listor. Prislistor, menyer samt tidplaner är andra användningsområden.
GastroMerit

Fortsättning i Excel

Lär dig att effektivisera ditt arbete med en fördjupad förståelse för Microsoft Excel.

Läs mer Läs mindre

Vänta kvar, din sida laddas.