Din order- & leveranskalender
Välj datum för inventering/prisberäkning

Onlineutbildningar för dig i restaurangbranchen

GastroMerit

Kontakta oss på GastroMerit

Här hittar du kontaktuppgifter till oss som jobbar med GastroMerit. Vi hjälper dig gärna om du har frågor eller undrar över en speciell utbildning.
Hos GastroMerit kan du utbilda dig via webbutbildningar inom hygien, serveringstillstånd och ansvarsfull alkoholhantering. Bokad webbutbildning genomför du när det passar dig och din verksamhet bäst.
GastroMerit

Onlineutbildning – Personalutbildning i ansvarsfull alkoholhantering (AAS)

Under den här kursen får du grundläggande kunskaper i alkohollagen och kännedom om de skyldigheter och rättigheter som ett arbete med servering av alkoholhaltiga drycker innebär.
GastroMerit

Onlineutbildning – Serveringstillstånd

Den här kursen är speciell framtagen för dig som ska göra kunskapsprovet för serveringstillstånd hos kommunen. Den passar även dig som vill färska upp minnet och få information om de senaste lagförändringarna. Utbildningen utgår från Sveriges alkohollag och ger dig de kunskaper du behöver för att klara provet.
GastroMerit

Onlineutbildning – Service och merförsäljning

Driver du en restaurangverksamhet och vill att din personal ska jobba mer effektivt och ha gästen i fokus? Har du många unga anställda utan tidigare yrkeslivserfarenhet? Då passar den här introduktionskursen i service och merförsäljning perfekt.
GastroMerit

Onlineutbildning: Livsmedelshygien och HACCP – grundutbildning

Grundläggande livmedelsutbildning online för ansvariga vid livsmedelanläggningar och kökspersonal. Inkluderar HACCP och Egenkontrollen.
GastroMerit

Onlineutbildning – Livsmedelshygien Bas

En översiktlig onlineutbildning för dig som jobbar i, eller i anslutning till, köksmiljö inom café & restaurang.
Läs mer

Vänta kvar, din sida laddas.

Loader