Din order- & leveranskalender
Välj datum för inventering/prisberäkning

Kunskap

Allt för ostbricka, frukostbuffé och skolmatsal

Kunskap

Hårdostar – alltid laktosfria

Hårdostar kan vara allt från nötaktiga och söta till fruktiga och karaktärsfulla. De kommer i olika former från länder som Frankrike, Spanien, Italien och Schweiz. Hårdosten är ett måste på ostbrickan, gärna med en god marmelad.
Kunskap

Blåmögelost görs på alla sorters mjölk

Det finns blåmögelost med varierande smak, styrka och sälta och den görs på alla sorters mjölk. Roquefort och gorgonzola är två av flera olika blåmögelostar som vi berättar mer om här.
Hos oss hittar du ett inspirerande och brett sortiment av ost, ägg och mejeriprodukter, för alla behov. Vi har allt från riven ost, vispgrädde, såser, färdigskalade kokta ägg och yoghurt, till utsökta dessertostar.

I vårt breda sortiment finns mejeriprodukter, ägg, färdiga såser och smaksättare som förenklar matlagningen och höjer matupplevelsen. Självklart har vi matfett som passar till olika tillfällen. Vi har även det mesta av margarin, smör och olika oljor, från enklare stekolja till kallpressad svensk rapsolja. Vårt sortiment med såser är stort och vi tar in mycket nya smaker för att möta kundernas behov.

Unika produkter och förpackningar för varje verksamhet

Oavsett om du är en liten eller stor användare, har vi ett sortiment som passar din verksamhet. Du hittar portionsförpackningar som passar på frukostbuffén, flaskor som passar för fast food och självklart större förpackningar från 2,5 till 10 kg.

Vi samarbetar med de stora leverantörerna i Sverige, som Arla, Skånemejerier, Norrmejerier och Valio, men även mindre gårdsmejerier över hela landet. Vi samarbetar även med utvalda leverantörer från andra länder.

Tillbaka till naturen

Trendmässigt kan vi se att de feta mejeriprodukterna ökar. Efterfrågan från kockarna är neutrala och naturliga produkter som man kan smaksätta på egen hand. En högre fetthalt innebär ofta mindre socker, vilket hänger ihop med hälsotrenden där tillsatt socker minskar.

Efterfrågan på lokala och småskaliga produkter ökar. Det ekologiska och laktosfria är också något som är stort, vilket vi försöker spegla i vårt sortiment. Kundernas efterfrågan styr vårt erbjudande och vi jobbar aktivt för att ha ett sortiment som speglar tiden vi lever i.

Kontakta oss gärna – Vi kan ost och mejeri

Om du vill ha tips eller uppslag på hur du kan krydda din meny med aptitretande och välsmakande ostar, eller behöver hjälp i valet av mejeriprodukter till frukostserveringen, är du alltid välkommen att kontakta oss. Vi märker att många restauranger vill ha hjälp att hitta unika produkter för en säregen stil. Våra specialistsäljare hjälper gärna till. Vårt utbud förändras ständigt och vi har därför alltid något nytt spännande för dig att prova på.

Läs mer

Vänta kvar, din sida laddas.

Loader