Din order- & leveranskalender
Välj datum för inventering/prisberäkning

Götaland

Från södra Sverige har vi handplockat producenter som med sin suveräna omsorg om råvaran kvalar in i vårt regionala sortiment. Producenterna i Götaland kommer från Blekinge, Bohuslän, Dalsland, Halland, Skåne, Småland, Västergötland, Östergötland, Gotland och Öland.
Regionalt

Regionalt Götaland

Från södra Sverige har vi handplockat producenter som med sin suveräna omsorg om råvaran kvalar in i vårt regionala sortiment. Producenterna i Götaland kommer från Blekinge, Bohuslän, Dalsland, Halland, Skåne, Småland, Västergötland, Östergötland, Gotland och Öland.
Kunskap

Heberleins

I Förslöv mellan Ängelholm och Båstad på Bjärehalvön i Skåne ligger Heberleins. Familjeföretaget som drivits i fyra generationer producerar rökta korvar, skinkor och pastejer på gammeldags vis. Charkuterierna görs endast på kött från svenska gårdar.
Kunskap

Hällestad

I Torna Hällestad i Skåne ligger familjeföretaget Hällestad, Sveriges ledande svampföretag – och det enda svampföretaget som odlar 100 procent ekologisk svamp. Företaget bygger på ett gediget kunnande om hur en svamp ska smaka och se ut.
Kunskap

Limabacka Kvarn – alltid eko

På Limabacka Kvarn står hantverk, kvalitet och ekologi i fokus. Bengt Nybergh och Andreas Nielsen är far och son som är femte- respektive sjätte generations mjölnare. De har ett brinnande intresse för ekologisk mat som både smakar och gör gott.
Regionalt

Rudenstams bär och frukt

Familjeföretaget Rudenstams har odlat frukt och bär i flera generationer, beläget i Skärstadalen utmed Vätterns östra sluttningar. I sortimentet finns bland annat äppelcider, mousserande bärdrycker och must som du hittar hos oss på Martin & Servera.
Regionalt

Berga Bruk

På den historiska platsen Berga Gård, i hjärtat av Emådalen på småländska höglandet, ligger Berga bruk. Ett oberoende uppstickarmusteri och bryggeri som producerar moderna ekologiska äppeldrycker.
Regionalt

Östra Fornås Lantbruk

På Östgötaslätten mellan Motala och Linköping ligger familjeföretaget Östra Fornås. Här finns en lång släkttradition av odling, sedan 1802. Gården drivs nu av sjätte generationens odlare. Härifrån kan du köpa närodlad kulpotatis av högsta kvalité.
Regionalt

Gården Partihandel

Mellan Götene och Skara i Västergötland ligger Gården Partihandel där familjen Gustavsson KRAV-odlar kvalitetspotatis. Potatisen förädlas i det egna packeriet där potatisen tvättas, poleras, sorteras och paketeras.
Regionalt

Ugglarps Grönt

I ett av Hallands vackraste kustområden med stranden och havet som bakgrund, ligger Ugglarps Grönt, strax söder om Falkenberg. Här finns ett brett och spännande sortiment av frukt och grönt.
Regionalt

Gydans Grönsaker

Patrik Severinsson började jobba i pappas grönsaksodling redan i slutet av 1980-talet. Idag driver de företaget Gydans Grönsaker tillsammans som ligger i Tvååker, söder om Varberg i Halland.
Regionalt

Emåmejeriet

Småländska Emåmejeriet tillverkar mejeriprodukter som mjölk, fil, grädde och smör. I produktionen används enbart mjölk från lokala gårdar, vilket ger korta transporter, mindre miljöpåverkan och färskare produkter.
Regionalt

Almnäs Bruk

Från Almnäs Bruks erbjuder Martin & Servera fina egenystade hårdostar av opastöriserad KRAV-mjölk tillverkade på hantverksmässigt vis med lång tradition.
Regionalt

Viking Fågel

Viking Fågel erbjuder majskyckling, kalkon, gäss, ankor, och ungtuppar, uppföda med största omsorg.
Regionalt

Klädesholmen Seafood

Redan på femtonhundratalet var ön Klädesholmen ett välkänt fiskeläge utanför Tjörn. Här har man i generationer utvecklat sillen till en inlagd delikatess. Varje år lanserar Klädesholmen Seafood en ny innovativ sillinläggning på Sillens dag.
Regionalt

Hjälmarfisk

Hjälmarfisk är en kvalitetsmedveten fiskleverantör. Härifrån erbjuder Martin & Servera gös- och abborrfilé.
Regionalt

Wadstens Kött och Chark

Från Wadstens Kött och Chark erbjuder Martin & Servera bland annat korv och skinka av både gris och vildsvin.
Regionalt

Tvärskogs Vilt

Tvärskogs Vilt startade 1997 och bedriver slakt, styckning och paketering av viltprodukter. Företaget köper in vilt från gods och gårdar främst i södra Sverige och mellansverige. De tillhandahåller både färskt och fryst vilt efter kundernas önskemål.
Regionalt

Prästgården Grevbäck

Från familjeföretaget Prästgården Grevbäck erbjuder Martin & Servera högklassiga fläskprodukter från kvalitetsgrisar.
Regionalt

JM Chark

JM Chark ligger i Harplinge, mellan Halmstad och Falkenberg. Sedan 1907 har företaget producerat kött- och charkprodukter av råvara från gårdar i Halland med omnejd enligt välbeprövade familjerecept.
Läs mer

Vänta kvar, din sida laddas.

Loader