Din order- & leveranskalender
Välj datum för inventering/prisberäkning

Kunskap

Restaurangutrustning och non food

  • Utrustning

Här kan du läsa vår senaste presentationsfolder för utrustning.
Kunskap

Välkommen till våra utrustningsutställningar

På flera av våra säljkontor runt om i Sverige har vi restaurangutställningar. Här kan du besöka oss och få en guidad rundtur. Vi visar upp delar ur vårt sortiment av porslin, glas, köksutrustning och kläder. Självklart finns våra utrustningssäljare på plats för att ta hand om dig och besvara alla tänkbara frågor.
Kunskap

Få hjälp med service, garantiservice och installation

Genom bolaget Storköksteknik, som tillhör vårt dotterbolag Diskteknik, kan vi erbjuda service, garantiservice och installation av restaurangutrustning – oavsett var i Sverige du befinner dig.
Vi erbjuder ett brett sortiment för alla oavsett verksamhet. Våra specialister hjälper dig med de praktiska beslut som måste tas när ett nytt restaurangkök ska inredas eller när restaurangen ska välja nya bestick, kläder till servispersonalen eller take away-kassar.

Vi är glada över att ha så många kunder som inspirerar och utmanar oss. Det gör att vi i vår tur, tillsammans med våra leverantörer, hela tiden anstränger oss lite extra. Vi letar upp de saker du behöver, kontrollerar dem och ser till att de håller våra – och dina – kvalitetskrav.

Smarta produkter till konkurrenskraftiga priser

Vårt sortiment av non food innehåller tusentals artiklar, valda med omsorg. Här hittar du allt ifrån ljus och dukar i alla färger och former, till plåster och pizzakartonger. Vi har även rengöring, mjukpapper och storköksfilm – bara för att nämna några saker.

Vi vet att varje verksamhet har unika behov. Därför utvecklar vi vårt sortiment och anpassar det så att det möter efterfrågan från våra kunder. För hotell erbjuder vi exempelvis många artiklar som passar i hotellets egna butik, kiosk eller på rummen. Här finns tandborstar, tandkräm, deodorant, tvål, engångsrakhyvlar och mycket mer.

Funktionalitet, design och effektiva verktyg

Utrustningssortimentet är brett och vi samarbetar med leverantörer över hela världen. I denna kategori hittar du alla köksredskap du behöver, som kastruller, stekpannor och knivar, men även bestick, porslin, glas, knivar, maskiner och hyllor. Vi har även skor och kockrockar. Vi arbetar med kända varumärken och produkter som vänder sig till den professionella användaren.

Ladda ner vår baskatalog för utrustning och non food.

Kontakta oss gärna – Vi kan utrustning

Vi kan hjälpa dig att ta fram kundunika artiklar där det bara är din egen fantasi som sätter gränserna. Vi tar bland annat fram profilerat porslin, glas och engångsmaterial, så som muggar, servetter, påsar, tårtkartonger och tryckta etiketter. Kontakta din säljare eller närmaste säljkontor för mer information.

Läs mer

Vänta kvar, din sida laddas.

Loader