Din order- & leveranskalender
Välj datum för inventering/prisberäkning

Kunskap

Välkommen till våra utrustningsutställningar

  • Utrustning
Inspiration

Restaurangutställning i Årsta

I mars 2015 genomfördes en ombyggnation av Martin & Serveras restaurangutställning på huvudkontoret i Årsta. Bakom ombyggnationen fanns tre nyckelpersoner; Martin Åkesson, specialistsäljare utrustning, Josefin Sandberg, vd-assistent och Ronny Bergström, säkerhet och miljö.
På flera av våra säljkontor runt om i Sverige har vi restaurangutställningar. Här kan du besöka oss och få en guidad rundtur. Vi visar upp delar ur vårt sortiment av porslin, glas, köksutrustning och kläder. Självklart finns våra utrustningssäljare på plats för att ta hand om dig och besvara alla tänkbara frågor.

Vår största utrustningsutställning ligger på Martin & Serveras huvudkontor i Årsta söder om Stockholm. Här hittar du som är krögare ett organiserat, lättillgängligt och inspirerande show room med möjlighet att känna och klämma på flera av artiklarna i vårt breda utrustningssortiment.

Personalen som jobbar med utrustning väljer vilket sortiment som ska visas upp på utställningen. Miljön och det som visas kan därför förändras efter säsong, med olika teman och dukningar för sommar, jul och påsk med mera.

Utöver vår stora utställning i Årsta har vi även mindre utställningar på flera andra orter. Utbudet skiljer sig åt beroende på vilket av våra lokala säljkontor du besöker. Om det är något speciellt du är intresserad av, stäm gärna av detta med kontoret innan ditt besök.

Öppettider för våra utställningar

Välkommen att titta förbi på en kaffe och utforska vårt sortiment! Om du har frågor om leveranstider och artikelnummer kan du få hjälp på plats.

Årsta, Stockholm

Öppet måndag till torsdag 8:00-17:00 och fredagar 8:00-15:00.
Lunchstängt alla dagar mellan kl 11:30-12:30.

Du är välkommen på drop-in men vi tar gärna emot bokningar. På så sätt kan vi avsätta tid och hjälpa dig som kund på bästa sätt. För att boka, ring växeln så hjälper de dig vidare. Växel: Växel: 08-722 25 00

Observera - förboka ditt besök inför sommaren


Under v. 27-32 (2/7-12/8) kommer utställningen i Årsta endast att vara öppen för förbokade besök.

Göteborg

Endast öppet för bokade besök.
Boka genom att ringa 040 28 78 35 och be om att få prata med en utrustningssäljare i Göteborg.

Malmö

Endast öppet för bokade besök.
Boka genom att ringa 040 28 78 35

och be om att få prata med en utrustningssäljare i Malmö.

Halmstad

Endast öppet för bokade besök.
Boka genom att ringa direkt till utesäljare Kent Niklasson på 0708 18 30 23

Umeå

Endast öppet för bokade besök, måndag till fredag 8:00-16:30.
Boka genom att ringa utrustningsavdelningen i Umeå på 090-17 16 74

Läs mer

Vänta kvar, din sida laddas.

Loader