Din order- & leveranskalender
Välj datum för inventering/prisberäkning

Kunskap

Specialist inom vin, sprit och öl

Hos oss kan du välja bland alkoholhaltiga produkter från hela världen. Vi har vin i alla prisklasser, öl både från lokala bryggerier och internationellt kända varumärken och omsorgsfullt utvalda spritdrycker.

Genom att samarbeta med de ledande leverantörerna kan vi hålla stor bredd och kvalitet. Våra breda dryckessortiment utvecklas ständigt med nya kvalitetsmedvetna dryckesproducenter och dessutom växer sortimentet av ekologiska och miljömärkta produkter hela tiden.

Välkända viner och spännande nykomlingar

Bubblande cava, prisvärda husviner och exklusiva à la carte-viner. Hos oss hittar du vinerna du behöver för att bygga upp en intressant vinlista. I vårt breda sortiment kan du välja bland över 2000 viner från både den gamla och den nya vinvärlden. Priserna är attraktiva, mycket tack vare vårt stora kontaktnät av såväl små familjeföretag som stora producenter från vinhus över hela världen.

Vår målsättning är att snabbt kunna utveckla och anpassa dryckessortimentet så att det möter vad du som kund efterfrågar.

Unika kvalitetsdrycker för en härlig dryckesupplevelse

Tillverkade med ett omsorgsfullt hantverk och moderna destilleritekniker håller våra handplockade spritdrycker en hög nivå med lena, goda smaker. Välj bland vårt rikliga sortiment från hela världen.

Hos oss hittar du ett stort urval av internationellt kända varumärken som Smirnoff, Absolut Vodka, The Famous Grouse och Bacardi. Självklart har vi även ett stort urval från små lokala tillverkare i Sverige. Några producenter som du hittar hos oss är Hernö Gin, Mackmyra och Box destilleri.

Vi har en bred dryckesportfölj med något för varje bar. I sortimentet har vi valt ut det bästa inom kategorier som gin, rom, vodka, tequila, likör, brännvin och druvsprit.

Öl och cider från mikrobryggerier och stora producenter

Ljus, mellanmörk eller mörk lager. Suröl, veteöl, porter eller stout. Amerikansk och belgisk ale. Torr och söt cider. Hos oss finner du över 450 unika artiklar från ett flertal olika leverantörer och länder. Vi har öl och cider från stora, internationella bryggerier, så väl som lokalt producerad craft-beer. Vår breda öl- och cidersortiment växter ständigt.

I vårt sortiment finns öl från ett tjugotal olika länder. Det är större länder som Tyskland, Belgien och USA, men även de som kanske inte direkt är kända för sin ölproduktion, såsom Libanon, Iran och Kina.

I vårt sortiment finns, förutom välkända svenska och utländska varumärken, också öl från mikrobryggerierna S:t Eriks och Sigtuna utanför Stockholm. Vi erbjuder femton olika öl på fat och många fler sorter på flaska. Det är allt från populära varumärken till spännande lokalt producerade ölsorter. Bland våra starka varumärken hittar du Samuel Adams, Lagunitas, Budvar, TT och DAB.

Kontakta oss gärna – Vi kan vin, sprit och öl

Våra dryckessäljare har gedigen faktakunskap. Många av dem är utbildade sommelierer, andra har jobbat i branschen i många år. De hjälper dig som kund att hitta rätt dryckeserbjudande för just din verksamhet – och med den berättelse kring dryckens ursprung, kvalitet och historia som intresserar dina gäster. Kontakta gärna din säljare eller ditt närmaste Martin & Servera-kontor om du har frågor om vårt dryckessortiment och erbjudande.

Inspiration

Dryckesbroschyrer

Idag är restauranggästerna medvetna och kräver variation på dryckesmenyn - de vill bli överraskade och kanske prova något nytt. I dessa broschyrer hittar du spännande produktnyheter, inspirerande läsning och trendspaningar.
Läs mer

Vänta kvar, din sida laddas.

Loader