Din order- & leveranskalender

Regionala produkter från Svealand

Mitt i Sverige ligger Svealand, Sveriges absolut mest tätbefolkade område. Här på slätterna finns gårdar och producenter som skapar innovativa och kulturhistoriskt intressanta produkter och råvaror. Här presenterar vi några av alla som vi jobbar med. Producenterna som vi har samlat här kommer från Dalarna, Närke, Södermanland, Uppland, Värmland och Västmanland.
Regionalt

Regionalt Svealand

Producenterna i Svealand, Sveriges mittersta del, kommer från Dalarna, Närke, Södermanland, Uppland, Värmland och Västmanland.
Regionalt

Grönsöö

Grönsöö ligger i Sveriges nordligaste fruktodlingsdistrikt, närmare bestämt norr om Mälaren och söder om Enköping. Från odlingarna på Grönsöö erbjuder vi olika sorters äppelmust som har en unik karaktär. Här berättar vi mer om leverantören, produkterna och dess historia.
Regionalt

Orto Novo

Regionalt

Löfsta Herrgårdsmejeri

Löfsta Herrgårdsmejeri är ett gårdsmejeri med anor och historia, beläget i Frösunda socken, norr om Stockholm. Ostarna håller mycket hög klass och har vunnit guld i World Cheese Awards.
Regionalt

Järna Mejeri

På Järna Mejeri är det närproducerat på riktigt. All mjölk kommer från lokala kretsloppsgårdar som ligger inom några kilometer från mejeriet.
Regionalt

Närke kött

Strax utanför Kumla ligger Närke Kött, som drivs av Göran Björklund med kompanjoner. Närke Kött, som grundades 2011, är ett styckeri som levererar lokalt kött av hög kvalitet.
Regionalt

Hemgården Chark

På Hemgården i Norra Råda, med Klarälven som närmaste granne, tillverkas produkter av förstklassiga svenska köttråvaror. Du hittar Hemgårdens charkprodukter hos oss på Martin & Servera.
Kunskap

Andersson & Tillman

Andersson & Tillman satsar på produkter med hög kötthalt och goda smaker. Verksamheten ligger i Upplands vackra jordbrukslandskap. Ambitionen har från start varit att skapa rena charkvaror utan extra tillsatser.
Läs mer

Vänta kvar, din sida laddas.

Loader