Din order- & leveranskalender
Välj datum för inventering/prisberäkning

Regionala produkter från Svealand

Mitt i Sverige ligger Svealand, Sveriges absolut mest tätbefolkade område. Här på slätterna finns gårdar och producenter som skapar innovativa och kulturhistoriskt intressanta produkter och råvaror. Här presenterar vi några av alla som vi jobbar med. Producenterna som vi har samlat här kommer från Dalarna, Närke, Södermanland, Uppland, Värmland och Västmanland.
Regionalt

Regionalt Svealand

Producenterna i Svealand, Sveriges mittersta del, kommer från Dalarna, Närke, Södermanland, Uppland, Värmland och Västmanland.
Kunskap

Warbro kvarn

Warbro Kvarn är ett familjeföretag som odlar och förädlar ekologiskt spannmål i hjärtat av Sörmland, mitt i odlingslandskapet. Råvaran hanteras med varsamhet i hela kedjan från jord till bord, från utsäde till mjöl och malt.
Kunskap

Korvhantverk Stockholm

I Sollentuna ligger Korvhantverk Stockholm, som startades 2011 av kocken och charkuteristen Jon Randow. Här hittar du charkuterier i mästarklass - hantverksmässigt tillverkade, med fantastiska smaker och högt köttinnehåll. Dessutom används naturlig mjölksyrning i alla färska korvar istället för nitrit för att uppnå god hållbarhet.
Kunskap

Nibble Gård

Nibble Gård är en grisgård med egen växtodling öster om Västerås och tio mil väster om Stockholm.
På gården odlas ca 120 hektar åker och det finns 210 suggor som årligen föder ca 5500 smågrisar. Från Nibble Gård erbjuder Martin & Servera bland annat fläskkarré, fläsksida och fläskkotlett.
Regionalt

Jürss Mejeri

Exklusiva ostar gjorda på ekologisk mjölk.
Regionalt

Grönsöö

Grönsöö ligger i Sveriges nordligaste fruktodlingsdistrikt, närmare bestämt norr om Mälaren och söder om Enköping. Från odlingarna på Grönsöö erbjuder vi olika sorters äppelmust som har en unik karaktär. Här berättar vi mer om leverantören, produkterna och dess historia.
Regionalt

Orto Novo

Regionalt

Löfsta Herrgårdsmejeri

Löfsta Herrgårdsmejeri är ett gårdsmejeri med anor och historia, beläget i Frösunda socken, norr om Stockholm. Ostarna håller mycket hög klass och har vunnit guld i World Cheese Awards.
Regionalt

Järna Mejeri

På Järna Mejeri är det närproducerat på riktigt. All mjölk kommer från lokala kretsloppsgårdar som ligger inom några kilometer från mejeriet.
Regionalt

Närke kött

Strax utanför Kumla ligger Närke Kött, som drivs av Göran Björklund med kompanjoner. Närke Kött, som grundades 2011, är ett styckeri som levererar lokalt kött av hög kvalitet.
Regionalt

Hemgården Chark

På Hemgården i Norra Råda, med Klarälven som närmaste granne, tillverkas produkter av förstklassiga svenska köttråvaror. Du hittar Hemgårdens charkprodukter hos oss på Martin & Servera.
Kunskap

Andersson & Tillman

I Upplands vackra jordbrukslandskap ligger kött- och charkuteriföretaget Andersson & Tillman. I deras sortiment finner du genuint närproducerade produkter med hög kötthalt, goda smaker och rena charkuterier utan extra tillsatser. Produkter som du hittar hos oss på Martin & Servera.
Läs mer

Vänta kvar, din sida laddas.

Loader