Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

background
Relaterat

Martin & Serveras e-handel

I vår e-handel kan du utforska vårt breda sortiment och handla på det sätt som passar dig. Sök efter artiklar, se rekommenderade produkter för dig och bygg upp personliga inköpslistor.

Det ska vara enkelt!

När du loggat in (görs uppe i högra hörnet på knappen "Logga in") kan du direkt se viktig information, som ditt kundnummer, dina möjliga leveransdagar och lagda order. Det är enkelt att justera en order så länge den inte har skickats. Du kan både lägga till en vara till din beställning eller ta bort den helt om det blivit fel.

Ett personligt sätt att handla

Vi vill att vår e-handel ska kännas personlig. När du loggar in möts du därför av din personliga säljare hos oss som tipsar om något som är aktuellt hos oss just nu. Du kan även få hjälp och stöd med din order via chatten som är öppen mellan 08:00-17:00 varje vardag.

När du söker efter produkter kommer du att kunna se rekommendationer på sådana artiklar som är på kampanj just nu och liknande produkter som de du visat intresse för. Vi visar självklart dina personliga priser som är kopplade till ditt kundnummer.

Smarta funktioner

Du kan spara dina favoritartiklar i egna inköpslistor så att det går snabbt att beställa nästa gång. Inne i e-handeln finns också en automatiskt skapad lista med dina mest köpta artiklar.

När du utforskar sortimentet visar symboler om en artikel är på kampanj, i lager eller finns som beställningsvara. Du kan enkelt filtrera fram dina unika avtalsvaror.

Ständiga förbättringar

Varje månad jobbar vårt e-handelsteam med att utveckla e-handeln utifrån våra kunders önskemål. Vi lyssnar på våra kunder och många nya idéer kommer från de användarundersökningar som vi gör då och då, eller förslag som kommer in till chatten. Håll utkik i meddelandet som du ser när du loggat in, här presenterar vi nya funktioner.

Handla i mobilen, surfplattan eller på datorn

Självklart är vår e-handel byggd för att du ska kunna använda den på det sätt som passar dig. Den responsiva designen gör att sidan anpassar sig efter upplösningen på den skärm du vill använda.

E-handeln fungerar i alla vanliga webbläsare men vi rekommenderar de senaste versionerna av Internet Explorer, Chrome, Safari och Firefox.

Har du några frågor? Hör av dig!

Om du har frågor om vår e-handel kan du vända dig till ehandel@martinservera.se eller kontakta oss via chatten när du är inloggad. Chatten är öppen kontorstid mellan 08:00-17:00.

Läs mer Läs mindre

Vänta kvar, din sida laddas.