Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

background

Välkommen att bli kund hos Martin & Servera

Martin & Servera erbjuder precis allt som ditt kök, din bar, matsal eller butik behöver. Oavsett om du är en restaurang, ett litet kafé, en butik, en hel kommun eller ett rikstäckande restaurangkoncept så vill vi gärna ha dig som kund.

Det du behöver – varje dag!

Vi levererar mat, dryck och utrustning till restauranger, caféer, hotell, vägkrogar, pizzerior, kommuner och landsting över hela landet. Med våra bilar kommer leverans av allt från basvaror, färskvaror och delikatesser, till utrustning, vin och öl. Ett samarbete som förenklar din vardag.

Vill du bli kund till Martin & Servera? Välkommen med din ansökan.

Klicka här för att bli kund hos oss

Vill du veta mer?

Klicka här för att läsa om de produkter och lösningar som du behöver.

Har du frågor om vårt sortiment, samarbete i allmänhet eller vill veta mer om hur du ska utveckla din affär tillsammans med oss? Välkommen att kontakta oss.

Information för dig som handlar/vill handla i våra butiker

Om oss

Handla i våra butiker redan idag!

Alla registrerade företag och föreningar kan kostnadsfritt ansöka om ett kundkort hos Martin & Servera Restaurangbutiker. Enklast gör du det på deras hemsida. Du kan även ansöka om ett kort direkt när du besöker någon av butikerna i Stockholm.
Om oss

Få dina varor levererade!

För att ge dig ännu bättre service erbjuder Martin & Servera Restaurangbutiker dig att få dina varor levererade. Handlar du för över 8000 kr exkl moms levererar de fraktfritt i närområdet.
Om oss

Är du privatperson?

Bli medlem i Matklubben, föreningen som gör det möjligt för dig som privatperson att handla hos Martin & Servera Restaurangbutiker.
Du som enbart har kundkort hos Martin & Servera Restaurangbutiker kan inte använda dig av Martin & Serveras e-handel i dagsläget.

Läs mer

Sortiment

Se vårt sortiment

Vi letar reda på den där ekologiska grön­saken som du vill servera på din restaurang. Vi hittar ölet som matchar menyns grönsaksrätter perfekt. Vi ordnar premiumköttet som lyfter menyn och gör gästerna extra lyckliga.
Om oss

Allmänna försäljningsvillkor och reklamationsvillkor

Följande villkor gäller från och med 2019-02-01.

Läs mer Läs mindre

Vänta kvar, din sida laddas.