Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

background

Välkommen att bli kund hos Martin & Servera

Martin & Servera erbjuder precis allt som ditt kök, din bar, matsal eller butik behöver, oavsett om du är en restaurang, ett litet kafé, en hel kommun eller ett rikstäckande restaurangkoncept. Med våra bilar kommer leverans av allt från basvaror, färskvaror och delikatesser, till utrustning, vin och öl. Ett samarbete som förenklar din vardag helt enkelt.

Bli kund hos oss

Privat marknad - verksamheter såsom restaurang, café, butik eller gatukök

Driver du restaurang, café, pizzeria, gatukök, catering, hotell eller butik? Är du intresserad av att kunna handla från ett brett sortiment med minst en leverans i veckan? Fyll i formuläret så kontaktar vi dig.

Är du intresserad av att handla i våra fysiska butiker i Bromma och Årsta? Då vänder du dig till Martin & Servera Restaurangbutiker.

Offentlig marknad - verksamheter inom stat, kommun och region

Jobbar du på skola, förskola, sjukhus, äldreboende eller kriminalvårdsanstalt? Är Martin & Servera den upphandlade leverantören i din Region eller Kommun? Fyll i formuläret och koppla din verksamhet till aktuellt avtal.

Handla i Restaurangbutikerna

För företag, föreningar och privatpersoner

Alla registrerade företag och föreningar kan kostnadsfritt ansöka om ett kundkort hos Martin & Servera Restaurangbutiker.

Är du privatperson som vill handla där proffsen handlar? Bli medlem i Matklubben, föreningen som gör det möjligt för dig att handla hos Martin & Servera Restaurangbutiker.

Läs mer

Om oss

Med omtanke om dig och din restaurang

När du gör livet godare för många finns vi alltid till hands, med omtanke. Genom ett heltäckande utbud av bra råvaror, med hållbarhet i fokus, personlig service och säkra leveranser, hjälper vi dig att förbättra din affär.

Kontakta oss

Har du frågor om vårt sortiment, samarbete i allmänhet eller vill veta mer om hur du ska utveckla din affär tillsammans med oss? Välkommen att kontakta oss.

Allmänna försäljningsvillkor och reklamationsvillkor

Följande villkor gäller från och med 2023-02-01.

Läs mer Läs mindre

Vänta kvar, din sida laddas.