Övergripande
Veronica Claeson – Kategori och inköpsdirektör
Telefon 08-672 84 64
E-post veronica.claeson@martinservera.se
Mathias Brinck – Senior affärschef EMV/import
Telefon 08-672 84 66
E-post mathias.brinck@martinservera.se
Affärsområde färskvaror
Joacim Eriksson – Affärsområdeschef
Telefonnummer 08-672 84 48
E-post joacim.eriksson@martinservera.se
Anna Broström – Inköpskoordinator
Ost, mejeri, fisk och skaldjur
Telefon 08-722 25 61
E-post anna.brostrom@martinservera.se
Petra Snabb – Inköpskoordinator
Kött, chark och fågel
Telefon 08-722 28 18
E-post petra.snabb@martinservera.se
Björn Nilsson – Kategorichef
Kött
E-post bjorn.nilsson@martinservera.se
Hampus Fäldt – Kategorichef
Ost och mejeri
E-post hampus.faldt@martinservera.se
Per Idlund – Kategorichef
Regionala produkter och fågel, ägg
E-post Per.Idlund@martinservera.se
Dennis Hansson – Kategorichef
Charkuterier
Telefon: 0730-41 90 40
E-post Dennis.Hansson@martinservera.se
Robert Cedergren - Kategorichef
Fisk och skaldjur
E-post robert.cedergren@martinservera.se
John Hamzo - Kategorichef
Dressingar, färsk färdigmat, såser och sallader, röror, kebab, schnitzel, vegetabiliska mjölkprodukter och kyld pasta.
E-post John.Hamzo@martinservera.se
Affärsområde frukt och grönt
Nicklas Schöön – Affärsområdeschef
Telefon 035-18 30 67
E-post nicklas.schoon@martinservera.se
Roger Persson – Affärssupport
Telefon 035-18 31 11
E-post roger.persson@martinservera.se
Affärsområde torrvaror, fryst och dryck
Vakant – Affärsområdeschef
Ola Eklöf – Inköpskoordinator
Telefon 08-672 86 06
E-post ola.eklof@martinservera.se
Waraporn Changseesuk – Inköpskoordinator
Telefon 08-672 84 74
E-post waraporn.changseesuk@martinservera.se
Mattias Hermansson – Kategorichef
Telefon 08-722 25 32
Alkoholfria drycker, spritdrycker, öl, blanddrycker med spritbas, juice, saft, måltidsdryck och konfektyr.
E-post Mattias.Hermansson@martinservera.se
Niklas Starå – Kategorichef
Telefon 08-672 84 49
Grönsaker, frukt, potatisprodukter, sylt/marmelad, buljong/fond, utländska kök, ris, frukt, bär, svamp, kräm, oliver och olivolja.
E-post niklas.stara@martinservera.se
Jessica Widerberg – Kategorichef
Telefon 08-672 84 95
Kaffe, te, bageriprodukter, mjöl, mandelmassa, mixer, pasta, nudlar, glass och glasstillbehör.
E-post Jessica.Widerberg@martinservera.se
Andreas Eriksson – Kategorichef
Telefon 08-672 84 51
Vegetariska produkter, matbröd, kaffebröd, kakor, bakverk, ströbröd, desserter och pajskal.
E-post Andreas.Eriksson@martinservera.se
Felicia Blomström – Kategorichef (Föräldraledig)
Telefon 08-672 84 95
Kaffe, te, bageriprodukter, mjöl, mandelmassa, mixer, pasta, nudlar, glass och glasstillbehör.
E-post felicia.blomstrom@martinservera.se
Ann-Kristin Lundahl – Kategorichef
Vin, färdigmat fryst, potatisprodukter inom färdigmatskategorin såsom pytter, potatisbullar, gratänger m.m. och fingerfood.
Telefon 08-672 86 22
E-post anki.lundahl@martinservera.se
Karolina Äletoft – Kategorichef
Olja, smaksättning, majonnäs, ketchup, senap, soja, ättika, vinäger, sötning, nötter, linser, bönor, matkorn, frukostcerealier, gryner, snacks, specialnutrition och barnmat.
Telefon 08- 6728435
E-post karolina.aletoft@martinservera.se
Affärsområde restaurangutrustning och non food
Mattias Wik – Affärsområdeschef
Telefon: 08 - 672 84 19
E-post: mattias.wik@martinservera.se
Sebastian Olsson – Kontorschef Shanghai
Telefon 08-672 84 28
E-post sebastian.olsson@martinservera.se
Andrea Rönnblom – Inköpskoordinator
Restaurangutrustning
Telefon 08-722 27 04
E-post andrea.ronnblom@martinservera.se
Alexandra Gullbrand – Inköpskoordinator
Non food
Telefon 08-722 25 31
E-post alexandra.gullbrand@martinservera.se
Jennie Stensson – Kategorichef
Non food EMV/import
E-post jennie.stensson@martinservera.se
Karin Montell – Kategorichef
Non food Kem, märkesvara
E-post karin.montell@martinservera.se
Louise Engström – Kategorichef
Restaurangutrustning Det dukade bordet (glas, porslin och bestick)
E-post louise.engstrom@martinservera.se
Jens Draböl – Kategorichef
Restaurangutrustning Maskiner, Utensilier
E-post jens.drabol@martinservera.se
Vakant – Kategorichef
Restaurangutrustning Utensilier
Hållbar utveckling och Kvalitet, Kategori och inköp, Martin & Servera Restauranghandel
Henrik Hellström - Hållbarhets- och kvalitetschef Kategori och inköp
Telefonnummer 070-231 75 95
E-post
Karin Billinger - Hållbarhets- och kvalitetssäkringsansvarig livsmedel och verksamhetsutveckling
Telefonnummer 08-672 84 37
E-post
Anna Mutvei - Hållbarhets- och kvalitetssäkringsansvarig livsmedel
Telefonnummer 070-280 35 28
E-post
Martin Röjås - Hållbarhets- och kvalitetssäkringsansvarig livsmedel
Telefonnummer 070-241 30 69
E-post
Zsófia Koinberg - Hållbarhets- och kvalitetssäkringsansvarig förpackningar
Telefonnummer 08-672 84 74
E-post
Eduardo Lopez - Hållbarhets- och kvalitetssäkringsansvarig hållbarhet
Telefonnummer 070-249 61 10
E-post
Emma Laasonen - Hållbarhets- och kvalitetssäkringsansvarig (projektanställd)
Telefonnummer 070-278 64 72
E-post