Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning
Hjälp

Leveransinformation

Stora volymer kan komma att påverka våra turer. Vi gör allt vad vi kan för att våra leveranser ska komma i tid. Här nedan hittar du information om det skulle förekomma större avvikelser.

Aktuell leveransinformation 2021-09-17

Umeå 

Leveranser har avgått som planerat.

Enköping

Idag har vi tyvärr större förseningar på många turer som utgår från Enköping, mellan 1-4 h. Det gäller i och omkring Enköping, Eskilstuna, Västerås och Uppsala. 

Stockholm

Leveranser har avgått som planerat.

Norrköping

Leveranser har avgått som planerat.

Halmstad och Göteborg

Leveranser har avgått som planerat.


För ytterligare information om din leverans, kontakta kundtjänst.

Vi har stor brist på rullburar och SRS-backar. Det pressade läget beror på en ökad efterfrågan, samtidigt som omloppstiderna ökat rejält. Vi vill därför be dig som kund till Martin & Servera om hjälp! Läs mer här.

Ställ gärna fram eventuellt retur-/tomgods för att minska onödiga kontaktytor och meddela chauffören om det finns tomgods på annan plats.

Har du frågor om din leverans? Kontakta gärna oss på kundtjänst.

Hjälp

Vi hjälper dig om något blivit fel

Har din leverans uteblivit? Saknar du något från din beställning? Välkommen att kontakta vår kundtjänst. Vi finns över hela landet och hjälper dig med reklamation och felanmälningar.

Läs också

Nyhet

Kundinformation om situationen med coronaviruset

Situationen med coronaviruset har på kort tid drabbat hela restaurang- och besöksnäringen hårt med stora nedgångar i försäljningen. Här kan du som kund ta del av information om hur det påverkar oss på Martin & Servera, och dig som kund.
Nyhet

Förändrade riktlinjer vid leveranser

Sedan 16/3 2020 gäller nya riktlinjer vid leveranser från Martin & Servera. Som tillfällig försiktighetsåtgärd för att begränsa smittan av coronaviruset kommer våra chaufförer i största möjligaste mån undvika fysisk kontakt vid leveranstillfället.

Läs mer Läs mindre

Vänta kvar, din sida laddas.