Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning
Hjälp

Leveransinformation och stopptider

Martin & Servera levererar som vanligt men din ordinarie stopptid kan ha förändrats. Den aktuella situationen kan även göra att dina leveranser sker vid andra tidpunkter än normalt. Här hittar du aktuell information.

Förändringar avseende stopptid för beställning

Martin & Servera ändrar vissa stopptider för beställning. Från och med 25 mars kommer det inte att vara möjligt att ha orderstopptid senare än klockan 14.00 dag 1 för leverans dag 2. Även tidigare stopptider kan förekomma. Lägg så långt det är möjligt gärna din order via e-handeln.


Daglig leveransinformation 2020-10-23

Umeå 

Förseningar på upp till två timmar i Kiruna även idag på grund av väderläget. Viss påverkan på leveranstider kan även förekomma på fler orter på grund av sammanslagna turer.

Enköping

Viss påverkan på leveranstider kan förekomma på grund av sammanslagna turer.

Stockholm

Viss påverkan på leveranstider kan förekomma på grund av sammanslagna turer.

Norrköping

Katrineholm och Norrköping innerstad har förseningar på upp till 45 minuter idag. Viss påverkan på leveranstider kan förekomma på fler orter på grund av sammanslagna turer.

Halmstad 

Åhus har förseningar på upp till en timme idag. Viss påverkan på leveranstider kan förekomma på fler orter på grund av sammanslagna turer.


För ytterligare information om din leverans, kontakta kundtjänst.


Ställ gärna fram eventuellt retur-/tomgods för att minska onödiga kontaktytor.

Har du frågor om din leverans? Kontakta gärna oss på kundtjänst.

Hjälp

Vi hjälper dig om något blivit fel

Har din leverans uteblivit? Saknar du något från din beställning? Välkommen att kontakta vår kundtjänst. Vi finns över hela landet och hjälper dig med reklamation och felanmälningar.

Läs också

Nyhet

Kundinformation om situationen med coronaviruset

Situationen med coronaviruset har på kort tid drabbat hela restaurang- och besöksnäringen hårt med stora nedgångar i försäljningen. Här kan du som kund ta del av information om hur det påverkar oss på Martin & Servera, och dig som kund.
Nyhet

Förändrade riktlinjer vid leveranser

Från och med måndag 16/3 gäller nya riktlinjer vid leveranser från Martin & Servera. Som tillfällig försiktighetsåtgärd för att begränsa smittan av det nya coronaviruset kommer våra chaufförer i största möjligaste mån undvika fysisk kontakt vid leveranstillfället.

Läs mer

Vänta kvar, din sida laddas.

Loader