Produktlarm: GENNARO AURICCHIO SPA, COLOMBO, återkallar artikeln Gorgonzola Piccante 1,5,kg (artikelnummer 108976). Återkallas på grund av mikrobiologisk risk. Detta är en försiktighetsåtgärd då listeria påträffats av leverantören.
Produktlarm: Kronägg AB, Kronägg Frigående, återkallar 5 st artiklar Ägg från frigående höns (artikelnummer 104875, 428235, 435602, 448613, 101002). Återkallas av producent på grund av upptäckt salmonella i stallmiljön. Inga ägg har bekräftats med smitta.Läs merLäs mindre
Enligt svensk lagstiftning kan vi inte sälja alkoholhaltiga drycker till personer som ännu inte fyllt 20 år. För att du ska kunna ta del av vårt utbud så måste du verifiera din ålder.
Här på våra kontakt- och hjälpsidor hittar du bland annat kontaktuppgifter till kundtjänst, våra lager och säljkontor. Är chatten öppen kan du ställa en fråga till oss direkt. Det går även bra att kontakta oss via formuläret här på sidan.
Vill du komma i kontakt med Martin & Servera Restaurangbutiker?
Kontaktuppgifter till Restaurangbutikerna hittar du här.
Vi rekommenderar
Kontakt
Ring ditt säljkontor
Klicka här för att hitta kontaktuppgifter till ditt närmsta kontor.
Martin & Servera erbjuder precis allt som ditt kök, din bar, matsal eller butik behöver, oavsett om du är en restaurang, ett litet kafé, en hel kommun eller ett rikstäckande restaurangkoncept. Med våra bilar kommer leverans av allt från basvaror, färskvaror och delikatesser, till utrustning, vin och öl. Ett samarbete som förenklar din vardag helt enkelt.
Martin & Serveras lokala säljkontor och lagerorter
Klicka på din närmaste stad om du vill komma i kontakt med oss. Här hittar du telefonnummer, besöksadress och postadress för valt säljkontor eller lager.
Få koll på dina leveranser med Martin & Servera-appen
Med Martin & Servera-appen får du en samlad bild över dina leveranser, notiser med aktuell leveransstatus och information om eventuella ändringar i din order. Genom att förenkla, frigöra tid och skapa trygghet, vill vi att du ska kunna fokusera på det du gör bäst.
Tillsammans gör vi på Martin & Servera skillnad för alla som älskar mat och dryck. Med omtanke om varandra, våra kunder och planeten driver vi varje dag restaurangbranschen framåt. Och som medarbetare hos oss är du en viktig del av helheten. Här tas dina erfarenheter, idéer och kunskaper tillvara. Välkommen till oss.
Här samlar vi information om återkallning av produkter på grund av kvalitetsproblem eller hotad matsäkerhet samt informerar om eventuella ändringar på produkt eller innehållsförteckning.
På Martin & Servera arbetar vi för att säkerställa att din personliga integritet skyddas i enlighet med gällande dataskyddslagstiftning. Vi har därför en policy som fastställer hur dina personuppgifter behandlas och skyddas.
Vad kul att du vill kund hos oss. På denna sida hittar du mer information och formulär att skicka in.
Hur arbetar ni med hållbarhet?
Vi är väldigt engagerade och driver utveckling i många olika hållbarhetsfrågor. Att prioritera en ökad försäljning av ekologiska och miljömärkta varor samt att aktivt marknadsföra fisk- och skaldjursprodukter med miljömärkning är bara en liten del av allt vi gör.
Utöver de höga mål vi ställer på oss själva, så vill vi också att våra leverantörer tar ansvar för produktionen i sina led. Därför använder vi oss av en uppförandekod.
Volymrapporten skickas automatiskt till dig som köpt alkohol genom oss under föregående år. Rapporten skickas via e-post i slutet av januari. Om vi saknar din e-postadress får du istället rapporten med post till din leveransadress någon vecka senare.
Vad avses med mellanklass? Många kunder undrar vad som avses med mellanklass när de får rapporten. Det är all jäst dryck som tillsatts med sprit, t.ex. portvin, starkvinsglögg och madeira.
Nyheter
Vi rekommenderar
2024.06.25
Martin & Servera arrangerar seminarium om framtidens restaurangmeny under Almedalsveckan
Under Almedalsveckan tar vi på Martin & Servera-gruppen täten när det gäller hållbarhetsfrågor inom restaurangbranschen och välkomnar alla till seminariet Framtidens restaurangmeny - hur gör vi den hållbar? Seminariet äger rum den 26 juni kl 10.45-11.45 i St Clemens Ruin i Visby.
Martin & Servera och Chefs Camp i samarbete för fler unga kockar och ökad inkludering
I Martin & Serveras olika bolag syns dagligen exempel på hur människor med olika förutsättningar och bakgrund växer med jobbet. Chefs Camp vill ge unga en plats i samhället genom ett traineeprogram som bland annat innehåller praktiskt arbete i restaurangköket. Martin & Servera och Chefs Camp inleder nu samarbete med syfte att bygga broar rakt in i restaurangköken.
Tiden för sista beställning har passerats. Artiklarna i din kundvagn kommer automatiskt att flyttas till närmsta tillgängliga leveransdatum. Om du väljer att avbryta kommer kundvagnen att tömmas.