Vi hanterar dina personuppgifter enligt allmänna dataskyddsförordningen.
Vi använder även cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att använda sajten accepterar du detta
Läs mer
Här på våra kontakt- och hjälpsidor hittar du bland annat kontaktuppgifter till kundtjänst, våra lager och säljkontor. Är chatten öppen kan du ställa en fråga till oss direkt. Det går även bra att kontakta oss via formuläret här på sidan.
Kontakt
Ring ditt säljkontor
Klicka här för att hitta kontaktuppgifter till ditt närmsta kontor.
Martin & Servera erbjuder precis allt som ditt kök, din bar, matsal eller butik behöver. Oavsett om du är en restaurang, ett litet kafé, en butik, en hel kommun eller ett rikstäckande restaurangkoncept så vill vi gärna ha dig som kund.
Martin & Serveras lokala säljkontor och lagerorter
Klicka på din närmaste stad om du vill komma i kontakt med oss. Här hittar du telefonnummer, besöksadress och postadress för valt säljkontor eller lager.
Martin & Servera levererar som vanligt men din ordinarie stopptid kan ha förändrats. Den aktuella situationen kan även göra att dina leveranser sker vid andra tidpunkter än normalt. Här hittar du aktuell information.
Från och med måndag 16/3 gäller nya riktlinjer vid leveranser från Martin & Servera. Som tillfällig försiktighetsåtgärd för att begränsa smittan av det nya coronaviruset kommer våra chaufförer i största möjligaste mån undvika fysisk kontakt vid leveranstillfället.
Vill du bli en av oss? Som företag vill vi bestå av människor med olika bakgrund, kunskap och erfarenheter. Våra olikheter är en styrka som skapar ett bättre arbetsklimat och utvecklar verksamheten. På dessa sidor berättar vi mer om vilka vi är och hur det är att jobba hos oss.
Här samlar vi information om återkallning av produkter på grund av kvalitetsproblem eller hotad matsäkerhet samt informerar om eventuella ändringar på produkt eller innehållsförteckning.
På Martin & Servera arbetar vi för att säkerställa att din personliga integritet skyddas i enlighet med gällande dataskyddslagstiftning. Vi har därför en policy som fastställer hur dina personuppgifter behandlas och skyddas.
Vad kul att du vill kund hos oss. På denna sida hittar du mer information och formulär att skicka in.
Hur arbetar ni med hållbarhet?
Vi är väldigt engagerade och driver utveckling i många olika hållbarhetsfrågor. Att prioritera en ökad försäljning av ekologiska och miljömärkta varor samt att aktivt marknadsföra fisk- och skaldjursprodukter med miljömärkning är bara en liten del av allt vi gör.
Utöver de höga mål vi ställer på oss själva, så vill vi också att våra leverantörer tar ansvar för produktionen i sina led. Därför använder vi oss av en uppförandekod.
Volymrapporten skickas automatiskt till dig som köpt alkohol genom oss under föregående år. Rapporten skickas via e-post i slutet av januari. Om vi saknar din e-postadress får du istället rapporten med post till din leveransadress någon vecka senare.
Vad avses med mellanklass? Många kunder undrar vad som avses med mellanklass när de får rapporten. Det är all jäst dryck som tillsatts med sprit, t.ex. portvin, starkvinsglögg och madeira.
Nyheter
2021.03.03
Webbinarium - Så lyckas din restaurang med hemleveranser i pandemitid
Missa inte detta kostnadsfria webbinarium som handlar om nya lösningar för restauranger som vill arbeta med hemleveranser i pandemitid. Här presenteras de bästa tipsen för erbjudande, marknadsföring, beställning och logistik.
Dags för anmälan till Årets Kockelev och Årets Kockelever
Satsningen Årets Kockelev och Årets Kockelever arrangeras av Årets Kock tillsammans med tidningen Restaurangvärlden och kocken Ulrika Brydling. Den riktar sig mot kockelever som går i gymnasiet.
Besked om tidigarelagd stängning av restauranger, krogar och caféer
Nu vidtas nya åtgärder för att minska smittspridningen och förbereda för en eventuell tredje våg. Regeringen meddelade 24 februari att man har för avsikt att krogar, restauranger och caféer ska stänga klockan 20:30 från 1 mars.
Coachningstillfällen för dig som är nyfiken på att tävla i matlagning – start 15 mars
Det kvinnliga kocknätverket TakeOver, tillsammans med Martin & Servera, har startat ett långsiktigt initiativ för att få fler kvinnor att delta i gastronomiska tävlingar. Vi vill fylla tävlingsköken med fler kvinnor och bidra till en mer jämställd bransch med fler förebilder. Nu bjuder vi in till coachingstillfällen under 2021.