Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

background

Våra egna varor

Produkter under våra egna varumärken har genomgått hårda kvalitetstester, våra leverantörer är noga kontrollerade och vi genomför löpande uppföljningar. Med få mellanhänder och höga kvalitetskrav utvecklar vi produkter för att möta dina behov. Du får riktigt bra produkter till bra pris, helt enkelt.

Vårt sortiment

I vårt sortiment hittar du produkter för alla verksamheter, i olika prisklasser och för olika smaker. Vi har köksredskap, non food-produkter, delikatesser och premiumprodukter, kaffe och basvaror.

Våra varumärken

Våra egna varor hittar du under varumärkena Martin & Servera, Martin & Servera Premium, Martin Olsson, Formo, Destino, BAS, Diskteknik och Kung kaffe.

Nyheter i sortimentet

Vi har ett brett sortiment som ständigt utvecklas efter trender, behov och önskemål från er. Här hittar du de senaste produktnyheterna.

Hållbara val i sortimentet

Här hittar du alla våra produkter där odlare, bönder eller producenter har ansträngt sig extra mycket för att hjälpa oss att erbjuda hållbara val. Dessa varor har märkningar eller certifieringar kopplade till miljö och etik.

Recept

Söker du inspiration? I vår receptbank hittar du recept baserade på produkter från våra egna varumärken; inspireras av recept på svalkande glass, röror och tillbehör med smaker från Mellanöstern och mycket mer.

Sommartider – sallad och take away med bra marginaler

Sommaren bjuder på mycket gott – söta bär, färsk fisk, grillat och svalkande glass. Bland våra egna märkesvaror hittar du prisvärda basvaror och sommarfavoriter som hjälper dig att öka lönsamheten och sätta smak på sommaren.

Noggranna tester och kvalitet i fokus

Vi är stolta över våra egna märkesvaror. För att kunna leverera varor av bra kvalitet till bästa möjliga pris - direkt från oss till dig - har alla produkter vi lanserar genomgått våra noggranna kvalitetskontroller. Vi ställer också hårda krav på våra leverantörer. Det gör vi för att du som kund ska känna dig trygg när du köper Martin & Serveras egna varor.

Aktuellt just nu

Sommarens sallader

Äntligen är sommaren här och med den vill vi passa på att inspirera med recept på fräscha sallader som passar perfekt i sommarvärmen. Ta del av recepten och artiklarna här.

Läs mer Läs mindre

Vänta kvar, din sida laddas.