Din order- & leveranskalender
Välj datum för inventering/prisberäkning

Kunskap

Våra egna varor

Kunskap

Färska burgare

Färska burgare under Martin & Serveras eget varumärke. Möra och saftiga hamburgare tillverkade enligt traditionella metoder som består av 100 % finfibrigt och välmarmorerat nötkött från ca 65 % högrev, 25 % bringa och 10 % entrecotekappa.
Kunskap

Så säkerställer vi hög kvalitet på våra egna varor

Vi är stolta över våra egna märkesvaror och de genomgår alltid en lång kvalitetssäkringsprocess innan de lanseras. Här tittar vi närmare på hur det går till när vi tar fram en ny produkt inom våra egna varumärken.
Våra egna varor heter Martin & Servera, Martin & Servera Premium, Martin Olsson, Formo och Kung kaffe. Gemensamt för våra egna varor är att det är produkter du bara hittar hos oss och som vi har tagit fram utifrån våra olika kunders behov.

Destino

Under varumärket Destino levererar vi ett brett sortiment av lättanvända köksredskap i rostfritt stål som är anpassade för kökets tuffa klimat och påfrestningar.

Formo

Formo är en ny serie non-food produkter för restauranger och storkök. Sortimentet är under utveckling och består bland annat av matförvaring, engångsartiklar, ljus och servetter.

Martin & Servera

Martin & Servera är en serie med basvaror av bra kvalitet till bra pris. Här hittar du drygt 780 noga utvalda artiklar.

Martin & Servera Premium

Martin & Servera Premium är en serie av delikatesser och premiumprodukter, som till exempel svenskt marmorerat kött och äkta majonnäs.

Martin Olsson Kaffe

Under varumärket Martin Olsson Kaffe finner du en bred serie med kaffeprodukter, med en mängd olika kafferostningar.

Här hittar du hela EMV-sortimentet

Sortiment

Våra egna varor

Nedan har vi samlat alla våra egna varor. Du hittar köksredskap från Destino, non-food produkter från Formo, en serie delikatesser och premiumprodukter från Martin & Servera Premium, kaffeprodukter från Martin Olsson Kaffe och basvaror av bra kvalitet till bra pris under varumärket Martin & Servera.
Läs mer

Vänta kvar, din sida laddas.

Loader