Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

background

Återkallning av produkt på grund av hotad matsäkerhet eller kvalitetsproblem

För leverantör

Kontaktpersoner på sortiment och inköp

Här hittar du som är leverantör till Martin & Servera kontaktuppgifter till chefer och koordinatorer på Sortiment & Inköp.
Hållbarhet

Matsäkerhet

Vi vill att du som kund ska kunna lita på att det du beställer är det du får – rätt varor av rätt kvalitet. Kvalitet och matsäkerhet är centrala frågor för oss och att kvalitetssäkra sortiment och leverantörer är en del av vårt dagliga jobb. Väl inarbetade rutiner, kontroller och uppföljningar genom hela varuflödet gör att du kan vara trygg med de livsmedel du köper från oss.
Vid behov av att återkalla en produkt på grund av hotad matsäkerhet eller kvalitetsproblem ska Martin & Servera omedelbart kontaktas.

Använd nedanstående formulär för att lämna den information som Martin & Servera behöver för att hantera återkallningen. Om återkallelsen gäller flera artiklar kan sammanställd information laddas upp i en fil istället för att formuläret fylls i flera gånger.

Om det gäller en kundunik produkt ska även er ordinarie kontaktperson inom varuförsörjning hos Martin & Servera kontaktas.

För kontaktpersoner inom Sortiment & Inköp – se länk till höger.

Återkallning av en produkt pga. hotad matsäkerhet

Läs mer

Vänta kvar, din sida laddas.

Loader