Din order- & leveranskalender

Leverantör till Martin & Servera

Här på våra leverantörssidor hittar du information som är till för att hjälpa dig som levererar varor till Martin & Servera - bland annat information om varudeklarationer, prisändringsunderlag, kampanjer och EDI-dokument. 
Vi strävar ständigt efter att skapa bättre förutsättningar för ett effektivare samarbete med leverantörsledet. Våra leverantörssidor är en del i detta arbete.

För leverantör

Återkallning av produkt på grund av hotad matsäkerhet eller kvalitetsproblem

Vid behov av att återkalla en produkt på grund av hotad matsäkerhet eller kvalitetsproblem ska Martin & Servera omedelbart kontaktas.
För leverantör

Ny eller ändring av artikel

Martin & Servera tar enbart emot artikelinformation i form av varucertifikat (VCD).
För leverantör

Uppförandekod – med omsorg om människor, djur och natur

Mänskliga rättigheter, säkerställa god djuromsorg och minska miljöbelastning är huvuddragen i Martin & Serveras uppförandekod som uppdaterades under januari 2016. Nytt är bland annat skärpta krav på att respektera mänskliga rättigheter.
För leverantör

Artikelbilder, säljande texter och säkerhetsdatablad

För dig som leverantör är bra produktinformation och artikelbilder hos Martin & Servera en förutsättning för listning samt försäljning. Senast två veckor efter att du har fått artikelnummer från oss på listad artikel ska du ladda upp en produktbild.
För leverantör

Rutiner för prisändringar

Martin & Servera tar enbart emot prisaviseringar i form av korrekt ifyllt prisändringsunderlag.
För leverantör

Kontaktpersoner på sortiment och inköp

För leverantör

Fakturaadress

Martin & Servera AB (556233-2451) har en scanningspartner på Frösön. Det är hit du som är leverantör skickar fakturor. Observera att det endast är fakturor som ska skickas till denna adress. Övriga dokument (t.ex. påminnelser) kommer inte att behandlas.
För leverantör

Elektronisk handel

EDI (Electronic Data Interchange) är ett sätt att låta två affärssystem utbyta standardiserade meddelanden mer eller mindre automatiskt. Istället för att ringa och faxa för att sedan manuellt registrera och uppdatera systemen, kan det ske elektroniskt, direkt och automatiserat. Det spar tid och pengar och skapar nya affärsmöjligheter.
För leverantör

Kampanjprogram hos Martin & Servera

Vår målsättning är att skapa en attraktiv kampanjplan bestående av både tryckt och digitalt media som stärker vårt totala erbjudande på marknaden och effektivt stödjer försäljningen.
Läs mer

Vänta kvar, din sida laddas.

Loader