Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

background

Mässor och event

Vi på Martin & Servera genomför normalt många inspirationsmässor varje år, från Malmö i söder till Umeå i norr. Mässorna är en plats där vi tillsammans med dig som leverantör har möjlighet att möta kunderna och presentera vårt gemensamma erbjudande.

Martin & Serveras Smak- och Inspirationsmässor har fortsatt uppehåll under hösten 2021.


Våra Smak- & inspirationsmässor är välbesökta och uppskattade av både kunder och leverantörer. Med ett hundratal utställare och uppemot tusen besökare på flera orter i landet har detta varit ett fantastiskt positivt sätt att samla branschen.

Med anledning av coronapandemin och rekommendationer från myndigheter tog vi tidigare i år beslutet att inte genomföra några Smak- & inspirationsmässor under hösten 2021.

Nu när rekommendationerna har släppt och förutsättningarna ser lite annorlunda ut kommer vi att genomföra mindre kundträffar i södra och västra Sverige under hösten och en större kundträff med mässa i Åre 30 november.
 

Frågor

Har du frågor om våra event och planer framöver, hör av dig till din lokala kontaktperson, alternativt till Solveig Rettig på solveig.rettig@martinservera.se  eller 070 – 627 07 20.

Kontaktpersoner

Har du frågor om Martin & Serveras mässor och event, vänligen kontakta Solveig Rettig på marknadsavdelningen.

Solveig Rettig
Projektledare event solveig.rettig@martinservera.se

Läs mer Läs mindre

Vänta kvar, din sida laddas.