Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

background

Kampanjprogram hos Martin & Servera

Vår målsättning är att skapa en attraktiv kampanjplan bestående av både tryckt och digitalt media som stärker vårt totala erbjudande på marknaden och effektivt stödjer försäljningen. På följande sidor hittar du annonsinformation inklusive teknisk specifikation, materialdagar och olika teman.

Våra marknadsföringskanaler

För leverantör

Annonsering - print och digital

Här hittar du information om annonsering i Martin & Serveras kanaler, såväl digitala som print. Du hittar utgivningsplaner för samtliga kampanjtidningar och insticksblad samt information om annonsering på hemsida och i e-handel.
För leverantör

Mässor och event

Vi på Martin & Servera genomför inspirationsmässor varje år, från Malmö i söder till Umeå i norr. Mässorna är en plats där vi tillsammans med dig som leverantör har möjlighet att möta kunderna och presentera vårt gemensamma erbjudande.
För leverantör

Kampanjer för våra restaurangbutikskunder

Martin & Servera Restaurangbutiker är ett dotterbolag i Martin & Servera-koncernen med butiker i Årsta och Bromma. Här kan du läsa mer om annonsering kampanjtidningen Vi ses i butiken och de övriga kampanjer som riktas mot butikskunderna.

Läs mer

För leverantör

Planeringsverktyg för kampanjer

I leverantörsportalen under ”Kampanj” kan du som är leverantör planera dina kampanjer hos oss. Du ser vilka kampanjer du ska vara med i och kan skicka in förslag på artiklar med tillhörande rabattförslag, som du vill ha med på kampanj. Det är även i kampanjplaneringsverktyget som du laddar upp eventuellt annonsmaterial.
För leverantör

Kontaktpersoner på Kategori och inköp

Här hittar du som är leverantör till Martin & Servera kontaktuppgifter till chefer och koordinatorer på Kategori och inköp.

Läs mer Läs mindre

Vänta kvar, din sida laddas.