Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

background
Om oss

Välkommen till våra utrustningsutställningar

På flera av våra säljkontor runt om i Sverige och i vår restaurangbutik i Årsta/Stockholm har vi restaurangutställningar. Här kan du besöka oss och få en guidad rundtur. Vi visar upp delar ur vårt sortiment av porslin, glas, köksutrustning och kläder. Självklart finns våra utrustningssäljare på plats för att ta hand om dig och besvara alla tänkbara frågor.

Utställningen i Martin & Servera Restaurangbutiker i Årsta

I vår restaurangbutik i Årsta på Sockengränd 3 har vi byggt en ny och modern utställningslokal för restaurangutrustning. I butiken tar vi emot restauranger, barer och caféer som exempelvis letar ny servis, söker inspiration för matsalen eller ska bygga nytt eller renovera kök och diskrum.

Du kan även komma förbi precis när det passar dig under butikens öppettider eller boka tid och träffa våra specialister inom restaurangutrustning. Vi hjälper dig att göra dina val och beställningar. 

Öppettider för utställningen i Årsta

Utställningen har samma öppettider som vår butik i Årsta: kl 6-20 och helger kl 8-18.

Mellan kl 8-17 är utställningen bemannad och du kan få hjälp med alla sorters frågor och behov. Övriga tider finns personal på plats som kan hjälpa till med enklare ärenden.

Hos oss hittar du som är krögare ett organiserat, lättillgängligt och inspirerande show room med möjlighet att känna och klämma på flera av artiklarna i vårt breda utrustningssortiment.

Personalen som jobbar med utrustning väljer vilket sortiment som ska visas upp på utställningarna. Miljön och det som visas kan därför förändras efter säsong, med olika teman och dukningar för sommar, jul och påsk med mera.

Utöver vår stora utställning i Årsta har vi även mindre utställningar på flera andra orter runtom i landet. Utbudet skiljer sig åt beroende på vilket av våra lokala säljkontor du besöker. Om det är något speciellt du är intresserad av, stäm gärna av detta med kontoret innan ditt besök.

Årsta, Stockholm

För att boka besök går det bra att mejla till restaurangutrustning@martinservera.se eller ringa 08-722 25 21. För övriga ärenden går det bra att ringa växelnummer: 08-722 25 00.

Välkommen!

Göteborg

Endast öppet för bokade besök.
Boka genom att ringa 040 28 78 35 och be om att få prata med en utrustningssäljare i Göteborg.

Malmö

Endast öppet för bokade besök.
Boka genom att ringa 040 28 78 35 och be om att få prata med en utrustningssäljare i Malmö.

Halmstad

Endast öppet för bokade besök.
Boka genom att kontakta Britt-Marie Karlsson Forsén på Britt-Marie.karlssonforsen@martinservera.se eller 035-183040.

Umeå

Endast öppet för bokade besök, måndag till fredag 8:00-16:30.
Boka genom att ringa utrustningsavdelningen i Umeå på 090-17 16 74

Läs mer

Kunskap

Restaurangutrustning

Vi erbjuder ett brett sortiment inom restaurangutrustning för kök och matsal. Våra specialister hjälper dig med alla de praktiska beslut som tas när du inreder, väljer utensilier, bygger om eller bygger nytt. Vi hjälper dig också med serviceavtal och support, så att din utrustning får en lång livslängd.

Läs mer Läs mindre

Vänta kvar, din sida laddas.