Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

Lediga jobb inom Martin & Servera-gruppen

Lediga jobb inom Martin & Servera-gruppen
Tillsammans gör vi på Martin & Servera skillnad för alla som älskar mat och dryck. Med omtanke om varandra, våra kunder och planeten driver vi varje dag restaurangbranschen framåt. Och som medarbetare hos oss är du en viktig del av helheten. Här tas dina erfarenheter, idéer och kunskaper tillvara. Välkommen till oss.

Var med och gör varje dag lite godare

Karriär

Vi på Martin & Servera-gruppen

I Martin & Servera-gruppen är du med och gör varje dag lite godare. Med gemensamma krafter gör vi skillnad för alla i Sverige som älskar mat och dryck.
Karriär

Så går det till när du söker jobb hos oss

När vi rekryterar inom Martin & Servera-gruppen följer vi en kompetensbaserad och inkluderande process. Det innebär att vi har fokus på att hitta rätt kompetens utifrån vad rollen kräver och strävar efter att göra så objektiva och rättvisa bedömningar som möjligt.
Karriär

Våra förmåner

Vi erbjuder förmåner inom bland annat friskvård och pension. På flera av våra arbetsorter finns tillgång till gym, massage och kiropraktor samt personalrestauranger där du kan köpa både frukost och lunch. Vi erbjuder också föräldralön och för vissa roller utökad föräldralön.
Karriär

Jobba på lager – rätt varor till kunderna med varje leverans

Här berättar vi mer om hur det är att jobba på våra lager i Umeå, Enköping, Norrköping och Halmstad och lite mer om hur det går till när du söker jobb hos oss.

Läs mer Läs mindre

Vänta kvar, din sida laddas.